به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، اولین گروه از فضانوردان در سال ۲۰۲۳ سوار بر کپسول دراگون به زودی به فضا میروند.
ناسا و اسپیسایکس اواسط ماه فوریه را برای پرتاب ماموریت بعدی فضانوردان به ایستگاه فضایی بینالمللی(ISS) در نظر گرفتهاند. یک موشک فالکون ۹ اسپیسایکس چهار فضانورد را سوار بر کپسول دراگون به ایستگاه فضایی بینالمللی میبرد و آنها برای تقریباً شش ماه برای انجام تحقیقات در این ایستگاه اقامت میکنند.
کرو-۶ دهمین پرواز سرنشیندار اسپیسایکس و چهارمین پرواز کپسول دراگون خواهد بود که ماموریتهای دمو-۲، کرو-۲ و اکسیوم اسپیس ۱ را نیز انجام داده است.
فرمانده این ماموریت استفان بوون(Stephen Bowen) و خلبان آن وودی هوبرگ(Woody Hoburg) خواهند بود که در کنار آنها سلطان النیادی(Sultan Al Neyadi)، فضانورد امارات متحده عربی و متخصص ماموریت آژانس فضایی روسیه یعنی آندری فدیایف(Andrey Fedyaev) حضور خواهند داشت. برای همه این افراد به جز بوون، که پیش از این سه ماموریت به ایستگاه فضایی بینالمللی با شاتل فضایی انجام داده، کرو-۶ اولین پرتاب خواهد بود.
بوون و هوبرگ هر دو در ماه دسامبر سال ۲۰۲۱ به ماموریت کرو-۶ اضافه شدند. فدیایف در ماه ژوئیه ۲۰۲۲ به عنوان بخشی از توافق نامه مبادله خدمه بین ناسا و روسکاسموس، به برنامه اضافه شد و تاریخ ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۲، تنها ۱۰ روز پس از اعلام تعویض خدمه ناسا و روسکاسموس، النیادی به عنوان عضو نهایی به فهرست خدمه ماموریت کرو-۶ اضافه شد.
اضافه شدن النیادی بخشی از قرارداد ۲۰۲۱ بین ناسا و اکسیوم اسپیس بود که در آن یک فضانورد ناسا در ماموریت سایوز به ایستگاه فضایی بینالمللی رفت و در ازای آن یک صندلی برای اکسیوم در پرتاب ایالات متحده آمریکا رزرو شد.
اکسیوم اسپیس با مرکز فضایی محمد بن راشد امارات متحده عربی برای پر کردن این صندلی در آوریل سال گذشته شریک شد و بر اساس بیانیه مطبوعاتی ناسا در آن زمان، النیادی انتخاب شد.
زمانی که اعضای کرو-۶ به محیط مداری جدید خود برسند، یک همپوشانی کوتاه از خدمه ایستگاه فضایی رخ خواهد داد. ورود کرو-۶ به ایستگاه فضایی بینالمللی همزمان با روزهای منتهی به خروج فضانوردان ماموریت کرو-۵ خواهد بود. این موضوع تعداد خدمه حاضر در ایستگاه فضایی را به ۱۱ نفر میرساند.
اقامت فضانوردان ماموریت کرو-۶ تا رسیدن خدمه ماموریت کرو-۷ ادامه خواهد داشت. این ماموریت در حال حاضر برای پاییز سال ۲۰۲۳ برنامهریزی شده است.
انتهای پیام