سید محمدرضا طالبی، سه شنبه شب ۲۰ دی در نشست شورای توسعه و حمایت از سازمانهای مردمنهاد استان اظهار کرد: باید برخی مسائل و آسیبهای اجتماعی با تشکیل سازمانهای مردمنهاد به دست خود مردم حل شود از طرفی وقتی کارها به مردم سپرده میشود هزینههای کمتر و نتایج خوبی به همراه خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، وی سمنها را حلقه وصل بین حاکمیت و مردم دانست و ادامه داد: این تشکلها کمک کار حاکمیت هستند و از توان مردم نیز استفاده و مشکلات توسط آنان حل میشود که کار بسیار ارزشمندی است.
معاون استاندار با بیان اینکه فعالیتهای مردمی باید از ویژگی سازمان یافتگی برخوردار باشند، تصریح کرد: برای پیشگیری از هرج و مرج باید سازمانهای مردمنهاد در چارچوب قوانین و ضوابط و با مجوز قانونی فعالیت داشته باشند.
وی بیان کرد: سازمانهای مردمنهاد باید مجوز فعالیت خود را تمدید کنند در غیر این صورت براساس قانون نسبت به لغو مجوز اقدام میشود.
طالبی با تأکید بر ضرورت پاسخگویی بموقع استعلامات مربوط به سمنها افزود: در صورت پاسخگو نبودن دستگاه های متولی بعد از دو هفته جواب استعلامات مثبت تلقی شود و صدور مجوز سازمانهای مردمنهاد حتماً باید بر اساس قانون باشد.
معاون استاندار از راهاندازی مجمع خیرین ازدواج در خراسان جنوبی خبر داد و یادآور شد: هر گروهی که میخواهند در قالب سازمانهای مردم نهاد در جامعه فعالیت داشته باشند درخواست خود را ارائه کنند و ما هم در اسرع وقت در صورتی که مشکلات قانونی و استعلامات نداشته باشند، همراهی و همکاری لازم را خواهیم داشت.
در این نشست چهار درخواست تشکیل سازمان مردمنهاد از جمله مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای، کانون تسهیل ازدواج جوانان ریحانه، کانون فرهنگیان انقلابی و کانون فضای مجازی سراج مرکز خراسان جنوبی مورد بررسی قرار گرفت.
موضوع ارتقای سازمان مردمنهاد جوانان "رویش هنر سرزمین آفتاب" به سمن ملی از دیگر دستور کارهای این جلسه بود که مقرر شد طبق قوانین و ضوابط با این سازمان مردمنهاد همکاری شود.
انتهای پیام