دکتر فرزاد مخلص الائمه ۲۰ دیماه ۱۴۰۱ در آیین گرامیداشت شهادت میرزا تقی خان امیرکبیر در استان مرکزی با بیان اینکه هر موجودیت زنده انسانی دارای دو شاکله فیزیکی و معنوی است، اظهار کرد: اگر این موجودیت، انسان باشد دارای یک شاکله معنوی به نام شخصیت است و اگر این موجودیت زنده، جامعه باشد، شاکله معنوی آن، هویت نام می گیرد که عاملی در امر تمایز جوامع از یکدیگر به شمار می رود.
وی با اشاره به اینکه اگر یک جامعه، شخص و هر موجودیت زنده، هویت و شخصیتی برقرار داشته باشد، در صورت وجود نقص در شاکله فیزیکی، به دلیل قوت در هویت و شخصیت، موجودیتی مقتدر خواهد داشت، گفت: چنانچه هویت از جامعه گرفته شود، با وجود مولفه های برجسته فیزیکی و مادی، جامعه و موجودیتی شکننده و آسیب پذیر را شاهد خواهیم بود.
استاندار مرکزی تصریح کرد: برای شکل دادن به مولفه های هویتی یک جامعه، عناصر متعددی همچون مفاخر و مشاهیر، نقش آفرین هستند و در واقع موتور محرکه هویت جوامع، تکیه بر مفاخر و مشاهیر و بزرگان است و استان مرکزی با وجود آنکه به لحاظ وسعت و جغرافیایی، استانی پهناور محسوب نمی شود، اما از جای جای آن بزرگان بسیاری به کشور و حتی نظام بشری تقدیم شده است.
وی با بیان اینکه گاهی برخی از اساتید کشور مطلع نیستند که شخصیت هایی چون شهید چمران، علامه عسگری و ... متعلق به استان مرکزی هستند، گفت: در راس بزرگان و مفاخر استان مرکزی، شخصیت امیرکبیر قرار دارد که در یکی از دوران های سیاه تاریخ ایران برای مدت کوتاهی ایفای به بهترین شکل نقش کرد و همواره در تاریخ این کشور از شخصیت امیرکبیر به نیکی یاد خواهد شد.
انتهای پیام