بهروزی‌فر: برخی مشکلات با تفکر «ما می‌توانیم» حل شدنی است

نماینده مردم فومن در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از مشکلات مردم در حوزه اقتصادی، معیشتی و اشتغال جوانان ربطی به تحریم ها ندارد و این مشکلات با تفکر جهادی و «ما می توانیم» قابل حل است.

به گزارش ایسنا، خلیل بهروزی فر در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس شورای اسلامی بیان کرد:‌ عزت و امنیت ملی، اقتدار بین المللی، استقلال و حاکمیت سرزمین منوط به پیروی از منویات مقام معظم رهبری و آرمان های امام راحل و شهدا در چارچوب ظرفیت های قانونی و نگاه کارشناسی و توجه به منافع عمومی و همراهی با مردم است.

وی در راستای استیفای حقوق مردم خطاب به رئیس جمهور بیان کرد: مشکل اساسی ما ضعف مدیریت و ناکارآمدی است، لذا از شما می خواهم که نسبت به عزل و جابجایی مدیران ناکارآمد، بی تدبیر و نفوذی ها اقدام نمایید و با استفاده از مدیران متعهد، متخصص و ولایی تحول عظیمی را در حوزه اجرایی به وجود آورید. مطمئن باشید آب بدون حرکت مرداب است و مرداب هم مرگ آب.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخشی از مشکلات مردم در حوزه اقتصادی، معیشتی و اشتغال جوانان ربطی به تحریم ها ندارد، عنوان کرد: این مشکلات با تفکر انقلابی و جهادی و «ما می توانیم» قابل حل است.

بهروزی فر افزود:‌ ایران اسلامی کشوری مملو از فرصت ها و ظرفیت های مادی و معنوی است، اما با تفکر «ما نمی توانیم» نمی‌شود قله های عزت و پیشرفت را فتح کرد. تجربه ۸ سال دفاع مقدس با همین تفکر و روحیه جهادی و ایثار «ما می توانیم» بوده است و در اوج تحریم های ظالمانه غرب و شرق با دشمن تا بن دندان مسلح جنگیدیم و یک وجب از خاکمان را به دشمن ندادیم.

وی در ادامه در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: برنج یکی از محصولات استراتژیک و غذایی مردم است که متاسفانه از این لیست خارج شده و افزایش بهای ادوات کشاورزی و سموم دفع آفات و نرخ کود شیمیایی به حدی رسیده که اکثر کشاورزان توان خرید آن را ندارند، ‌لذا در این رابطه باید تجدید نظر شود.

نماینده مردم فومن افزود: ‌بحث لایروبی آب بندان ها و انهار به تعویق افتاده و باید در اسرع وقت نسبت به انجام آن اقدام شود.

بهروزی فر خطاب به وزیر نیرو نیز عنوان کرد: افزایش تصاعدی بی رویه آب بهای کشاورزان در سال زراعی جاری از سوی شرکت وابسته به وزارت نیرو با توجه به سنتی بودن و تزریقی بودن شبکه های آبیاری در منطقه گیلان در هر هکتار از مبلغ ۹۴۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۰ به سه برابر افزایش پیدا کرده است که این حمایت از تولید نیست.

وی در خصوص مشکلات فرسودگی شبکه های آب در سطح روستاها و شهرهای استان گیلان گفت: این مساله یکی دیگر از معضلات است که در ارتباط با توسعه آبرسانی آب آشامیدنی سالم در روستاها باید اقدام موثر انجام شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۰ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1401102013330
  • خبرنگار : 71594