به گزارش ایسنا، حامد علامتی ـ مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ـ در نشست خبری بیستوچهارمین جشنواره بینالمللی قصّهگویی که امروز در سالن کنفرانس مرکز آفرینشهای فرهنگی و هنری برگزار شد، ضمن اشاره به تقارن اختتامیۀ این جشنواره با «روز مادر» گفت: جشنواره بینالمللی قصّهگویی، یک حرکت فرهنگی برای سرگرم کردن کودکان نیست بلکه به یک شاخص بزرگ فرهنگی در عرصه بینالملل تبدیل شده است. اگرچه روزی در تقویم با عنوان «روز قصّهگویی» نامگذاری شده اما باید به فکر ثبت جهانی آن باشیم؛ چراکه «قصّه گفتن» سرمایهای ملی است و باید برای پاسداشت و توسعه آن اقدام کرد.
او همچنین اضافه کرد: نتیجۀ یک سال تلاش کودکان و نوجوانان برای قصّهگویی در کانون به بار نشسته است و از ۲۵ دیماه تا روز اختتامیه، مخاطبان شاهد برگزاری این جشنواره خواهند بود.
علامتی با بیان اینکه قصّهگویی قدیمیترین شبکه جهانی پیامرسانی است، هدف جریان قصّهگویی در کانون پرورش فکری را «کاشتن بذر ایمان و فرهنگ در دل کودکان و نوجوانان» خواند و دربارۀ اهمیت توجه به کیفیت محتوا، اینطور گفت: تقویت جریانِ قصهگویی، مراقبت از شاخصها و سنجشها، به کیفیتبخشی ضریب میدهد؛ ضمن اینکه هر حرکتی که انجام میشود، نیاز به بازبینی و بررسی دارد و باید به سرمایه تجربه بیستوچهار دوره از این جشنواره توجه شود و ضمن پاسداشت، برای ارتقای بیشتر آن تلاش شود.
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، بیستوچهار دوره از جشنواره بینالمللی قصّهگویی را یک جریان عظیم فرهنگی، هنری و ادبی برشمرد که بیستوسه دوره تجربه را به همراه دارد و یکی از برجستهترین جریانهای فرهنگی محسوب میشود و اضافه کرد: ترویج قصّهگویی بین اعضای خانواده، بهویژه مادران، باید بهعنوان فرایندی مطلوب، مورد توجه قرار گیرد. کاربست حداکثری قصّهگویی در جهت تقویت فرزندان یکی از اولویتهاست که نباید خدشهدار شود.
در ادامه محمود مروج (رئیس این دوره از جشنوارۀ قصّهگویی)، این جشنواره را یکی از اصلیترین راههای ترویج قصّهگویی برشمرد که باید از ظرفیت آن بهخوبی استفاده کرد و گفت: بسیاری از قصّههای ما که سرمایه عظیمی محسوب میشود، مکتوب نشده اما تاکنون در کانون نزدیک به ۶ هزار قصّه جمعآوری شده است.
طبق اعلام قبلی، بیستوچهارمین دوره از جشنواره بینالمللی «قصّهگویی» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، از ۲۵ تا ۲۹ دیماه ۱۴۰۱ در شهر یزد برگزار میشود.
انتهای پیام