مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی:

الگوی زن موفق را بر اساس عقلانیت و اعتقادات خود بازتعریف کنیم

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی با تاکید بر این‌که شاخصه‌های موفقیت و الگو بودن در جامعه ما به نادرستی تعریف شده و باید الگوی زن موفق را بر اساس عقلانیت، فرهنگ و اعتقادات خود بازتعریف کنیم، یادآور شد: متاسفانه نتوانسته‌ایم در ابعاد مختلف به الگوسازی بپردازیم، در حالی که شخصیت‌های والای بسیاری در این رابطه داریم.

زهرا کوهی، دوشنبه، 19 دیماه، در آیین گرامیداشت میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و مقام زن در جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی، با اشاره به این‌که حضور و فعالیت بانوان جهادگر در حوزه‌های عظیم و مختلف در این مجموعه، مایه فخر و مباهات است، افزود: خداوند در قرآن کریم نسبت به پدر و مادر تکلیف عملی مشخص کرده و معتقدم اگر بخواهیم مسائل جامعه را حل کنیم، باید به خود بازگشته و کتاب الهی را در حوزه بانوان مورد توجه و مرور قرار دهیم.

وی با بیان این‌که در مسیر تمدن نوین اسلامی و ایرانی خانواده به عنوان نقطه ثقل بوده که محور آن نیز بانوان هستند، ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر خود با بانوان نکات عمیق و عظیم و پر از حکمتی مطرح کردند که نشانگر نگاه متعالی امامین انقلاب به حوزه زنان است.

وی با بیان این‌که بانوان در مسیر حرکت به افق‌های بالادستی رشد و تعالی، در حوزه هویت بانوان و به ویژه زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) مرور و مطالعه داشته باشند، ادامه داد: بانوان شاغل جزوی از زنان شاخص جامعه ما هستند که در کنار فعالیت‌های اجتماعی، امورات داخل خانه را نیز مدیریت می‌کنند؛ اما باید توجه کنیم که موفقیت زنان محصور در موقعیت‌ و مقام‌ نبوده، بلکه هر بانویی که در جای خود عمل به وظیفه می‌کند، بانوی موفقی است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان‌شرقی در ادامه به خدمات دکتر کاظمی آشتیانی در حوزه درمان ناباروری اشاره کرد و افزود: این شخصیت برجسته و جهادگر خدمت بزرگی به جامعه کرده که نتایج آن امروز قابل مشاهده بوده و جزوی از ملزومات جامعه است؛ طبق اشاره رهبر معظم انقلاب، چه بسا ایشان شهید بیولوژیکی شده‌اند.

وی با اشاره به این‌که با پایه‌گذاری مراکز در حوزه درمان ناباروری در استان حرکت‌های اثرگذاری در استان اتفاق افتاد که علاوه بر اثرات مادی، اثرات معنوی مضاعفی به دنبال دارد، ادامه داد: متاسفانه در حوزه اثر بخشی بحث درمان ناباروری نسبت به تهران عقب هستیم که این موضوع دقت مضاعف را در انجام امور مربوطه می‌طلبد.

وی در ادامه با تاکید بر این‌که علی‌رغم تحت پوشش قرار گرفتن بحث درمان ناباروری تا ۹۰ درصد، اما هزینه داروها گران است، یادآور شد: بیش از ۵۰درصد بانوان استان در سن باروری هستند که متولیان امر درمان ناباروری در کنار انجام وظایف خود می‌توانند به عنوان سفرای بحث تبیین افزایش جمعیت در استان گام بردارند.

کوهی در ادامه با بیان این‌که آذربایجان‌شرقی برای استان‌ها و حتی کشورهای اطراف به عنوان قطب درمان ناباروری مطرح بوده و می‌توانند در این رابطه به چشم سفیر به مراجعان نگاه کرده و فرهنگ‌سازی و تبلیغ کنند، ادامه داد: بانوان جهادگر این مجموعه با همت خواهند توانست برای ایران قوی در حوزه‌های مختلف، قدم‌های ارزشمندی بردارند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1401101912455
  • خبرنگار : 50005