از سوی یک شرکت دانش‌بنیان صورت می‌گیرد

ارائه خدمات به شرکت‌های تولیدی در حوزه مواد پلیمری و شیمیایی

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در برج فناوری امیرکبیر به منظور ارائه خدمات به سایر شرکت‌ها، خدماتی در زمینه امکان‌سنجی، راه‌اندازی و بهینه‌سازی خط تولید صنعتی ارائه می‌کند.

به گزارش ایسنا، دکتر مهران فقفوری، مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان در برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: شرکت ما در حوزه تحقیق و توسعه، راه‌اندازی و بهینه‌سازی خط تولید مواد پلیمری و شیمیایی با سابقه نزدیک به یک دهه فعالیت می‌کند.

وی افزود: این شرکت توانسته تاکنون پروژه‌های مرتبط با تولید مواد شیمیایی و پلیمری وارداتی همراه با راه‌اندازی خط تولید آن در داخل کشور را به سرانجام برساند.

فقفوری با تاکید بر اینکه این شرکت آماده ارائه خدمات به همه شرکت‌ها بر اساس نیازشان است، گفت: هر شرکتی می‌ تواند جهت تولید محصول جدید، بهینه‌سازی و اصلاح محصولات و خط تولید مورد نیاز خود از این شرکت مشاوره دریافت کند.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان تاکید کرد: شرکت ما خدماتی در قالب فایل امکان‌سنجی، راه‌اندازی خط تولید پایلوت و صنعتی به شرکت‌ها ارائه می‌دهد.

وی درباره خدمات امکان‌سنجی این شرکت گفت: امکان‌سنجی این شرکت در قالب تجزیه و تحلیل از کلیه فاکتورهای مربوط به پروژه مانند ملاحظات اقتصادی، فنی، حقوقی و برنامه‌ریزی به منظور بررسی احتمال موفقیت در اجرای پروژه به شرکت‌های دیگر ارائه می‌شود.

فقفوری با اشاره به مراحل امکان‌سنجی، گفت: شرح عملکرد و کاربرد محصول، فرمول شیمیایی و عملکرد گریدهای مختلف محصول، چارت و فرآیند تولید ماده، نام و مقدار ترکیب مواد اولیه و نحوه تامین آن از شرکت‌های داخلی و خارجی به همراه استعلام قیمت ماشین‌آلات خط تولید ساخت شرکت‌های داخلی و خارجی، ابعاد و شرایط محیطی ساختمان‌های مورد نیاز کارخانه، تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز به همراه استعلام قیمت، نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه، میزان آب، برق و گاز مورد نیاز کارخانه، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه، مقدار سرمایه‌گذاری پروژه، استانداردهای آزمایشگاهی، تولید و مصرف محصول، راه‌اندازی خط پایلوت از مراحل امکان‌سنجی به شمار می‌رود.

وی افزود: همچنین در بخش پایلوت به بررسی و راه‌اندازی خط استاندارد محصول با حداقل‌ترین ظرفیت و هزینه ممکن جهت شبیه‌سازی خط تولید صنعتی محصول پرداخته می‌شود تا با بزرگ کردن مقیاس تولید، ریسک تولید صنعتی به حداقل برسد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، وی با اشاره به دیگر خدمات این شرکت، گفت: راه‌اندازی خط تولید صنعتی از دیگر خدمات این شرکت محسوب می‌شود که در این بخش استاندارد محصولات که در آن فرایندهایی همچون BFD ، PFD ، PID ، HMI ، PLC ، Workshop layout وجود دارد، تماماً با مسئولیت شرکت انجام می‌شود.

مدیر این شرکت دانش‌بنیان افزود: شرکت ما به‌واسطه ارتباط های گسترده که با شرکت‌های موجود در این صنعت دارد، می‌تواند بر اساس شرایط اقتصادی حال حاضر جامعه، تعاملات خود را بر اساس چارچوب‌های مختلفی با شرکت‌های مراجعه ‌کننده برقرار کند.

وی تاکید کرد: از چارچوب تعاملات این شرکت برای مشتری، این است که مراجعه‌کننده بر اساس نیاز خود و متناسب با توانایی شرکت ما، اعلام نیاز کرده و شرکت ما آن نیاز را بررسی کرده و در صورتی که قادر به انجام آن نیاز باشد، پس از به سرانجام رساندن پروژه و تحویل آن به شرکت مراجعه کننده، مراودات مالی خود را انجام می دهد و در صورتی که دانش مد نظر در شرکت به بلوغ رسیده باشد، این شرکت طی چند مرحله مشخص می‌تواند دانش فنی را به متقاضی منتقل کند.

فقفوری افزود: در حال حاضر دانش فنی تولید محصولاتی از جمله مشتقات سلولزی ( کربوکسی متیل سلولز ، پلی آنیونیک سلولز و هیدروکسی اتیل سلولز )، مشتقات نشاسته (کربوکسی متیل استارچ) و سوپر جاذب (گرید کشاورزی) در شرکت وجود دارد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401101912442
  • خبرنگار :