رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان معارفه شد

بدون حضور مسئولان ارشد کشوری و استاندار کرمان، مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان برگزار شد.

در جلسه ۱۹ آبان ماه ۱۳۹۳ شورای عالی اداری کشور که به ریاست معاون اول وقت رییس جمهوری برگزار شد، با لغو مصوبه ۲۴ تیرماه ۱۳۸۶ با کلیات احیا و تشکیل سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موافقت شد.

به گزارش ایسنا، در ۳۱ خردادماه ۱۳۹۴ جعفر رودری طی حکمی از سوی محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور به عنوان اولین رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان بعد از احیا این سازمان انتخاب شد و پس از حدود هفت سال از این سازمان استعفا داد و صندلی خود را به محمدرضا وحیدی واگذار و از این سازمان خداحافظی کرد.

به گزارش ایسنا، مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار کرمان و سرپرست معاونت اقتصادی استانداری در حال برگزاری است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۹ دی ۱۴۰۱ / ۱۰:۵۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1401101912206
  • خبرنگار : 50189