جزئیات جلسه سوال اعضای شورای شهر از شهردار یاسوج

جلسه‌ شورای اسلامی شهر یاسوج روز یکشنبه ۱۸ دی ماه ۱۴۰۱ با حضور رئیس و اعضای شورای شهر و شهردار این شهر با دستور جلسه‌ «پاسخ شهردار به سوالات اعضای شورای شهر» برگزار شد.

"نستهن مقدم" در پاسخ به سوال هدایت امیری که عبارت بود از اینکه «با توجه به اینکه قریب به اتفاق شهروندان از ما سوال می کنند شهردار یاسوج دارای چه مدرک تحصیلی است بنابراین برای آگاهی اعضای محترم شورا و اطلاع رسانی به شهروندان، شهردار محترم مدارک تحصیلی اخذ شده کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکترای خود را به شورا ارائه کند؟»، گفت: مدرک کارشناسی خود را از دانشگاه رازی کرمانشاه، کارشناسی ارشد آب از دانشگاه آزاد شیراز و دکترای مدیریت کسب و کار خود را از دانشگاه صنایع و معادن ایران در تهران اخذ کرده ام.

سوال امیری این بود که « دلیل پرداخت نکردن اضافه کاری و پاداش نیروهای شهرداری که بعضاً باعث ضرر و سردرگمی آنها شده است را اعلام نماید، ضمناً پرسنلی که در شرف بازنشستگی هستند که این پرداخت نشدن اضافه کاری و پاداش آنها را دچار یک بحران دریافت حقوق بازنشستگی خواهد کرد.» شهردار یاسوج در پاسخ به سوال این عضو شورای شهر افزود: بدلیل نظامات اداری و کنترل هزینه ها وقفه ای برای پرداخت اضافه کار پرسنل ایجاد کرده ایم، و اگر در تایم غیراداری نیازی به کارمندی نداریم زحمتش ندهیم که بخواهد اضافه کاری پرداخت کنیم، توجه ویژه ای به بازنشستگان داشته ایم اما اگر مشکل مالی و توان نداشتن مردم برای پرداخت عوارض داریم نباید پرسنل حقوق خود را بگیرند و امور مردم فراموش شود بلکه باید بر همه حوزه ها و بخش‌های شهرداری تحمیل شود. اگر حوزه های درآمدی ما مدیریت شود پرداختی بیشتر خواهد شد.

سوال امیری نیز در خصوص دلیل به کارگیری نیروهای بدون مجوز در قالب شرکتی و بعضاً مستندسازی صوری جهت تبدیل وضعیت آنها با وجود نبود اعتبارات کافی برای پرداخت حقوق آنها و حجیم شدن بدنه شهرداری چیست؟ و چرا برای حدود ۲۳ نفر به بدنه شهرداری بدون اجازه شورا بصورت صوری بیمه رد شد؟ از ۱۵ مهر ماه ۱۳۹۶ تاکنون که مسئولیت شهرداری یاسوج را بر عهده گرفتید چه تعداد نیرو به بدنه شهرداری اضافه شده و آیا نیاز بود این نیروها اضافه شود؟

مقدم در پاسخ به این سوال نیز گفت: از مهر ماه ۹۶ تاکنون بیش از ۱۴۰ نفر نیرو به نیروهای شهرداری اضافه شد، بخشی از نیروهای بکار گرفته شده در قالب شرکتهای پیمانکاری یا قراردادی حجمی هستند، ۱۵درصد از نیروهای اضافه شده نیروهای جامعه ایثارگر بوده که تبدیل وضعیت شدند. صعود یا نزول نیروها را تقدیم شورا خواهم کرد. لیست منتشر شده مبنی بر رد شدن بیمه صوری برای برخی ها در شهرداری یاسوج با دستور بنده به واحدهای اداری مالی و بازرسی این لیست تهیه شد و برخی شرکتها در این زمینه تخلف کرده اند که در کمیسیون ماده ۳۸ شاکی این شرکت ها شده ایم، برخی از افراد این لیست قبل از دوره مدیریت بنده وارد شهرداری شدند و البته نیروی دارای تخصص باید وارد شهرداری شود.

وی افزود: افزایش ۵۶درصدی حقوق نیروهای شهرداری بارسنگینی برای شهرداری ایجاد کرد و این مساله به چالشی تبدیل شد که یکی از دلایل معوق شدن حقوق کارگران این افزایش بوده است

امیری تاکید کرد: بعنوان کمیسیون ماده ۳۸ تا کنون ندیده ام که در رابطه با نیروهایی که لیست آنها منتشر شد، موردی مطرح شود. حجمی بودن کارهای شهرداری دلیلی بر گرفتن نیرو در شهرداری نیست و این مساله دلیل نمی شود که شرکت ها نیرو تزریق کنند و بار قانونی و حقوقی برای شهرداری ایجاد شود. خلا کمبود نیرو باید بصورت قانونی و طی تشریفات پر شود نه با خاله و خُرزویی نیرو وارد شهرداری شود.

سوال دیگر امیری نیز این بود که «علت نداشتن توانایی در پُر کردن چاله چوله های سطح شهر یاسوج بخصوص مرکز شهر که همه شهروندان را کلافه و موجب نارضایتی آنها را از شهردار فراهم آورده است چیه؟ و بعضا شهروندان آسفالت خیابان را می گویند پیش کش آیا نمی توانید چاله ها را پر کنید.؟» همچنین شهرداری هزینه حفاری را از متقاضیان و اشخاص حقیقی دریافت می کند اما ترمیم حفاری را انجام نمی دهد و رها می کند.

شهردار یاسوج در پاسخ به این سوال نیز گفت: شبکه آب شهر یاسوج به دلیل اختلاف ارتفاع، روزانه شکستگی دارد، ۹۵ درصد از حفاریهای آسفالت خیابانهای سطح شهر یاسوج توسط آب و فاضلاب انجام می شود، دستگاههای خدمات رسان با توجه نکردن به حقوق عمومی، بلایی بر سر شهر یاسوج آوردند که به این راحتی رفع نمی شود البته از طریق مختلف از جمله برخورد، توقیف ماشین آلات و حتی اقدامات قضایی این موضوع را نیز پیگیری کرده ایم. اعتبارات شهرداری یاسوج به اندازه ای نیست که حفاری و خرابی‌های ایجاد شده توسط یک دستگاه خدمات رسان که اعتبارات دولتی دارد را ترمیم کند. مردم یاسوج در این خصوص مظلوم واقع شده اند.

مقدم اظهارکرد: کسانی که طبق مجوز اقدام به حفاری می کنند واحد حفاری شهرداری نسبت به ترمیم آنها اقدام می کند اما کسانی بدون مجوز اقدام به حفاری می کنند که از مردم انتظار داریم چنین مواردی را به ما گزارش دهند.

سوال این عضو شورای شهر نیز عبارت بود از اینکه « چرا اراضی شهرداری با قیمت واقعی قانونی واگذار می شود؟ (زمین پنج هزار و ۱۰۷ متری شهرداری بر بلوار ارم) و...؟» در سال ۱۴۰۰ قیمتی بر هر متر این زمین با کاربری تجاری - مسکونی هشت میلیون ۶۰۰ هزار تومان گذاشته شد در حالی که امروز قیمت هر متر این زمین بیش از ۱۵ میلیون تومان است، چرا زمین شهرداری به کمترین قیمت واگذار شود؟

مقدم در پاسخ به این سوال با بیان اینکه شرافت، کرامت و حقوق مردم برایم مهم است، گفت: برای این زمین یک کاربری خدماتی داشتیم طبق قانون بعنوان معوض این زمین را واگذار کردیم. خطاب به آقای امیری گفته اگر تخلف یا فسادی شده شما بعنوان شورای شهر علیه شهرداری و کارشناس طرح دعوی کنید اما اگر برعکس این مساله بود باید مابه التفاوت زمین را پرداخت کنید.

امیری سوال کرد؛ « آقای شهردار چرا قیمت گذاری معابر سطح شهر با قیمت گزاف انجام می شود؟ طی سال ۹۸ در جاده نقاره خانه و جلوی کمیته امداد امام خمینی( ره) زمینی را به قیمت هر متر ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت گذاری و خرید کرده اید اما در سال ۱۴۰۰ بر بلوار ارم شهر زمین تجاری - مسکونی را با قیمت کم فروخته اید»

شهردار یاسوج در پاسخ به این سوال تصریح کرد: ما کمک کرده ایم که زمین کاربری تجاری مسکونی شود و شاید کمیسیون تشخیص داد که همان کاربری خدمات عمومی مورد نیاز است.

امیری ادامه داد: به زعم شما کمک و به زعم ما تخلف شده است.

در حالی که جلسه ادامه داشت احمدی کیش گفت؛ جلسه مدت زیاید به طول انجامید و دیگر کشش ندارم و مابقی سوالت را بگذارید در جلسه بعد شورا مطرح کنید، جاودانه نیز گفته از ساعت ۸ تاکنون در جلسه هستیم و خسته شده ایم.

سوال دیگر امیری نیز عبارت بود از اینکه « چرا مجوز پروانه ساخت مسکونی در کاربری «پارک و فضای سبز» بدون رعایت تشریفات قانونی داده شد؟(پروانه ساخت زمین مثلثی شکلی به مساحت ۱۰۵۷مترمربع برای یک شخص صادر شد)؟»

مقدم در پاسخ به این سوال عنوان کرد: این فرد مالک است و سند معتبر دارد و کاربری زمین را مشاور فضای سبز تعریف کرده که طبق ماده واحده و رای قضایی شهرداری مکلف به صدور پروانه ساخت برای این زمین بود و این فرد یکی از شهروندانی است که نزدیک به دادن چهار هزار متر زمین‌ در بلوار آیت الله ملک حسینی همکاری کرده است و هیچ حقی از عموم ضایع نشده است.

امیری تصریح کرد: این زمین رای قضایی ندارد و فضای سبز تبدیل به فضای مسکونی شده است.

شهردار یاسوج در پاسخ به سوال هدایت امیری که عبارت بود از اینکه «پرداخت اجاره بهای منزل مسکونی شهردار بدون رعایت ماده ۳ آیین نامه حقوق و مزایای شهرداران، که صرفاً با میزان ۲۰ درصد حقوق مبنا و فوق العاده شغل شهردار به عنوان حق مسکن و قابل پرداخت است، چرا انجام شده؟»، در حالی که قرار داد منزل ساکن در ان هشت میلیون با ۱۰۰ میلیون تومان و قرارداد امسال نیز ۱۵ میلیون با ۱۰۰ میلیون تومان بود و حتی چهارمیلیون تومان حق بنگاه داری را شهرداری پرداخت کرده است، گفت: شهرداری نسبت به تهیه مسکن برای شهردارش وظیفه دارد، زمان های گذشته در سه دور قبل هر رفتاری را با شهرداران قبلی داشتید با ما هم داشته باشید و مهربان باشید، چون من سخت کوش تر از همه شهرداران بودم و با شریاط بد مالی شهر را به بهترین وجه مدیریت کرده ام. بعنوان شهردار حق مسکن را دارم که شهرداری اگر دارد تحویل دهد و در صورتی که ندارد مسکنی که اجاره می کند عملا در تملک شهرداری و تحویل بنده می شود. پس از افزایش قیمت تنها به یک شرط قبول کردم که در این ملک بمانم که یک طبقه آن همچون گذشته برای مهمانسرای شهرداری اختصاص دادم و مهمانانی که داشتیم یک ریال هزینه مالی برای شهرداری در پی نداشت. متاسفم که تاکنون شهرداری یاسوج برای شهردار و حتی معاونان شهرداری خانه ندارد.

همچنین هدایت اکبری، دیگر عضو شورای شهر یاسوج نیز در این نشست گفت: قرار بود حقوق پرسنل داده شود، اضافه کار داده نشود تا تجمع پرسنل و کارگران شهرداری را شاهد نباشیم.

عطا الله دانشی، یکی دیگر از اعضای شورای شهر یاسوج خطاب به شهردار نیز گفت: آیا قبل از اینکه یک اقدامی قانونی انجام شود و شما بصورت سرخود انجام می دهید و برای توجیه اینکه در خانه ای که نشسته یا نه ۲۰ درصد بلکه ۱۰۰درصد و حتی حق بنگاه داری را شهرداری پرداخت کند، تناسبی با هم دارند.

مقدم اظهارکرد: ممنون کسانی از جمله پرسنل، شهروند، ناظر بیرونی و یا اعضای شورای شهر هستم که از هر مساله ای در شهرداری چشم پوشی نمی کنند، این مساله در محاکم قضایی طرح شد، امیری عضو شورای شهر گفت: شما از سوی دیوان محاسبات محکوم به برگشت و پرداخت مبلغ شده اید و مستنداتش وجود دارد. شهردار یاسوج تاکید کرد: اگر خلاف این بود باید از خیلی چیزها عذرخواهی کنید. امیری تاکید کرد: اگر دادستان دیوان محاسبات کشور شما را محکوم به بدهکاری این مبلغ نکرده همه سوالات خود را پس می گیرم.

به گزاش ایسنا، کیوان آشنا، رئیس شورای شهر یاسوج نیز در پایان این نشست گفت: حدود ۴۰ سوال آقای امیری دارد و بقیه اعضای شورا نیز سوالاتی از شهردار دارند که حدود ۱۰۰سوال می شود بنابراین در جلسه بعدی شورا، زمان نشست پاسخ شهردار به سوالات اعضای شورا مشخص خواهد شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۸ دی ۱۴۰۱ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1401101811593
  • خبرنگار :