به گزارش ایسنا، اردشیر مطهری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از بانوان، مبنی بر اینکه «باید راهی برای بهکارگیری زنان فرزانه و کارآمد در ردههای گوناگون پیدا کرد» گفت: موضع قرآن و مسلمانان صدر اسلام و اقدامات حضرت زهرا (س) و زینب کبری (ع) گواه این حقیقت است که وجود زن به اندازه مرد در جامعه و رخدادهای آن حیاتی است.
وی افزود: جایگاه، ارزش، مقام، منزلت و حقوق زنان در اسلام از جنبههای مختلف مورد توجه قرار گرفته است. نام گذاری یکی از سوره های قران به نام زنان که به سوره نساء شهرت دارد و مباحث مربوط به زنان به صورت تخصصی در این سوره مورد توجه قرار گرفته و نام گذاری یکی دیگر از سوره های قرآن به نام مریم و پرداختن در۱۹۶ آیه قرآن به موضوع زنان، گویای این مهم است.
نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر خلاف نگاه مترقی اسلام به زن در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی با اصالت دادن به خانه و خانواده، غرب با نگاه و شعار پوچ و توخالی و خائنانه ضربات متعددی را بر پیکره زن که مظهر عطوفت، بردباری و صبر و استقامت و انسان سازی است فرود آورده و مقام و جایگاه زن را در حد یک کالای لوکس تنزل داده است.
مطهری در ادامه یادآور شد: از نگاه رهبر کبیر انقلاب اسلامی «زن مربی جامعه است» و «زن مبداء همه خیرات است.» امام (ره) سعادت و شقاوت کشورها را بسته به وجود زن می دانست و فرموده اند «زن با تربیت صحیح خودش انسان درست میکند و با تربیت صحیح خودش کشور را آباد میکند».
وی تصریح کرد: اسلام برای زنان حقوق و امتیازاتی قائل شده که در هیچ دین، نظام و قانون دیگری مشابه آن وجود ندارد. در اسلام حقوق و وظایف یک زن مساوی یک مرد است، اما الزاماً مشابه آنها نیست و لذا مقام معظم رهبری در دیدار با جمعی از زنان فرهیخته فرمودند: «با استناد به آیات قرآن مجید، تساوی زن و مرد در نگاه انسانی و جنسیتی جزء مسلمات اسلام است و در ارزشگذاری اسلامی و انسانی، هیچ تفاوتی میان جنس زن و مرد نیست».
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی افزود: با اتکاء به چنین نگاهی است که زنان از صدر اسلام تاکنون در تحولات اجتماعی نقشی خیره کننده داشته اند و لذا روح خدا خمینی کبیر می فرمایند «ما نهضت خودمان را مرهون زنها میدانیم، مردها به تَبَع زنها در خیابانها می ریختند، تشویق میکردند زنها مردان را؛ خودشان در صفهای جلو بودند».
مطهری با مطرح نمودن حجاب برای زنان گفت: از منظر شرع، حجاب به عنوان پوشش در کنار حکم شرعی پوشش مردان عنوان شده است و از دیدگاه اسلامی، بیش از آنکه به عنوان یک حکم شرعی فردی مورد بررسی قرار بگیرد، به عنوان یک رفتار اجتماعی مورد توجه است.
وی افزود: حجاب و پوشش زنان در ادیان پیش از اسلام نیز مورد توجه بوده است و مسیحیان و یهودیان به پوشیده بودن موی زنان اهمیت میدادند و آن را از نشانههای عفت زنان بر می شمردند و امروزه هم زنان جامعه ما به حجاب پایبند هستند و معدود افرادی به این حجت شرعی توجهی ندارند و برخی کم توجه اند که به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب «ضعف حجاب، کار درستی نیست، اما موجب نمیشود آن فرد را از دایره دین و انقلاب خارج بدانیم».
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر این که «استفاده از زنان فرهیخته، دانشمند، فرزانه و مجرّب در ردههای گوناگون تصمیم سازی و تصمیم گیری کشور، موضوع مهمی است که ذهن من را نیز مدتها است مشغول کرده و انشاءالله برای آن راه حلی خواهیم یافت»، عنوان کرد: با تبعیت از اوامر ایشان ان شاءالله با همکاری نمایندگان در مجلس شورای اسلامی و همفکری و مشورت زنان فرهیخته حوزه انتخابیه ساز و کاری را در خصوص استفاده بیشتر از توان زنان در پیشبرد امور جامعه و حوزه انتخابیه طراحی و به اجرا خواهیم گذاشت تا زنان بیش از پیش در عرصه های کار، تلاش، سازندگی و پیشبرد امور بدرخشند.
مطهری در پایان گفت: در راستای تحقق فرمان مقام معظم رهبری، نشست «هم اندیشی طراحی و اجرای راهکارهای مشارکت بیشتر زنان فرهیخته، فرزانه و کارآمد در ردههای گوناگون در سطح حوزه انتخابیه و کشور» توسط مشاور امور زنان نماینده گرمسار و آرادان با مشارکت ادارات و نهادها و ارگان ها در سطح حوزه انتخابیه برگزار می شود.
انتهای پیام