امام جمعه بروجرد: 

حجاب یکی از واجبات مُسَلَم دین اسلام است

امام جمعه بروجرد گفت: حجاب یکی از واجبات مسلم دین اسلام است.

حجت‌الاسلام سیدعلی حسینی در حاشیه تجمع بانوان بروجردی که ۱۵دی‌ماه در خیابان تختی شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: این اجتماع به درخواست خواهران بروجردی منعقد شده است و حضور این بانوان در این هوای سرد و زیر بارش باران نشانه ایمان و عشق به اسلام، کشور و انقلاب است.

وی تصریح کرد: حجاب یکی از واجبات مسلم دین اسلام بوده بی‌حجابی دهن کجی به اسلام و مسلمانان و دشمنی با خدا است.

حسینی خاطرنشان کرد: طبق قانون اساسی کشورمان حجاب واجب بوده و بی‌حجابی قانون شکنی، حجاب از مسلمات فرهنگ ایرانی بوده، ایرانیان قبل از اسلام هم حجاب داشتند و بی‌حجابی بی‌حرمتی به مردم و فرهنگ مردم ایران است.

امام جمعه بروجرد عنوان کرد: منظور از بی‌حجاب کسانی هستند که روسری از سر برداشته‌اند، اما کسانی‌که حجاب دارند اما حجابشان ناقص است اینها از خودمان هستند و دین و انقلاب را قبول دارند.

وی ادامه داد: ما در روزهای آینده با یک برنامه‌ریزی توسط خانم‌ها و آقایون به بی‌حجابان تذکر می‌دهیم که رعایت کنند و اگر رعایت نکردند با استناد به قانون و شرع با آن‌ها برخورد قانونی و قاطعانه خواهیم داشت.

گفتنی است، بانوان بروجردی امروز در حمایت از عفاف و حجاب در زیر باران تجمع برگزار کرده و خواستار ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و برخورد با بی‌حجابی شدند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۶ دی ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401101610198
  • خبرنگار : 50175