به گزارش ایسنا، این داروی خوراکی جدید برای درمان کرونا که VV116 نام دارد در مطالعات فاز سوم آزمایشات بالینی که در چین انجام شده، نتایج امیدبخشی را در درمان بیماری نشان داده به گونهای که در مهار بیماری خفیف تا متوسط در بیماران پرخطر به اندازه قرص پاکسلووید (Paxlovid) تأثیرگذار بوده و در عین حال عوارض جانبی کمتری داشته است.
نتایج فاز سوم آزمایشها که در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده نشان میدهد درمان با این دارو عوارض جانبی کمتری نسبت به پاکسلووید دارد به نحوی که در پایان این مرحله از آزمایش، 67.4 درصد از بیمارانی که VV116 مصرف کرده بودند، عوارض جانبی را گزارش کردند، در حالی که این میزان در بیمارانی که به آنها پاکسلووید داده شده بود، 77.3 درصد بوده است.
به گزارش هلتدی نیوز، همچنین داروی VV116 در واکنش به مصرف همزمان با سایر داروها مانند داروی خواب، تشنج یا فشار خون بالا، عوارض جانبی و غیرمنتظرهی به مراتب کمتری را به دنبال داشته است.
از سوی دیگر میانگین مدت زمان بهبودی برای مصرفکنندگان VV116 چهار روز و برای بیمارانی که پاکسلووید مصرف کردند، پنج روز بوده است. با این حال هیچ یک از شرکتکنندگان در هر دو گروه که با دو داروی مختلف تحت آزمایش بودند نه فوت کردند و نه تا روز بیستوهشتم پس از ابتلا، به نوع شدید بیماری دچار شدند.
انتهای پیام