به گزارش ایسنا، دکتر علی شمسیپور در اجلاس روسای دانشگاهها، مراکز آموزش عالی، پژوهشگاهها و پارکهای علم و فناوری سراسر کشور که از صبح امروز (۱۵ دیماه ۱۴۰۱) در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران آغاز به کار کرده است، گفت: طی ۱۶ ماه گذشته با بحرانهایی مواجه شدیم که طی ۴۳ سال گذشته بیسابقه است.
سخنگوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه شروع و از سرگیری دوباره آموزش حضوری را تجربه کردیم، اظهار کرد: شروع مجدد آموزش حضوری، ویژگیهای خاصی داشت. همچنین آییننامه نقل و انتقال فرزندان هیئتعلمی و مسئله حقوق اساتید را داشتیم که هرکدام از این موارد در تاریخ انقلاب بینظیر است.
دکتر شمسی پور تصریح کرد: آشوبی که طی ۳ ماه گذشته در کشور اتفاق افتاد، دامن دانشگاهها را گرفت. شما روسای دانشگاهها در کنار این مسائل با مسائل مالی برای تامین تغذیه دانشجویی و حقوق کارکنان مواجه بودید؛ تمام این مسائل در تاریخ کمنظیر است.
مشاور وزیر علوم افزود: از شما و همکارانتان تشکر میکنم. اتفاقات ۱۰۰ روز گذشته در سالهای ۷۸، ۸۸، ۹۶ و ۹۸ بیمثال بود. درگیر یک جنگ ترکیبی بودیم. استکبار جهانی با تمام ظرفیت و قوا و بهرهگرفتن از تمام چهرههای ورزشی، فرهنگی و رسانههایشان با جمهوری اسلامی جنگیدند. کوچکترین دانشگاهها هم درگیر شدند. مدیریت این شرایط، یک کارنامه درخشان برای وزارت علوم است. موفقیت حراستهای دانشگاهها و معاونان آموزشی برای تشکیل کلاسها و مبارزه با فشار رسانهای دشمن برای تعطیلی کلاسها، یک کارنامه درخشان است.
وی گفت: برنامه تحولی دولت سیزدهم، برنامههای پنجگانه وزارت و برنامههای دکتر زلفیگل را ادامه میدهیم. از دکتر محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم برای تلاشهای شبانهروزی و مدیریت شرایط، تشکر میکنم. از روسای محترم دانشگاهها میخواهم با توجه به شرایط دانشگاهی که سکان آن را در دست دارند، با سیاست کلان وزارت علوم همراهی کنند.
دکتر شمسی پور با بیان اینکه برخی از دانشگاهها در اوج بحران دست به کارهای کمنظیری زدند، گفت: دانشگاه تبریز، "گفتوگو" در دانشگاهها را آغاز کرد و با همین رویکرد توانست مسائل را حل کند. ما باید به سمت گفتوگو برویم؛ اگر بخواهیم این انشقاق را برطرف کنیم تا به وحدت برسیم، باید فاصله ایجادشده را برطرف کنیم.
سخنگوی وزارت علوم درباره محور برگزاری اجلاس روسای دانشگاهها گفت: اجلاس گذشته با محور "برگزاری آموزش حضوری" در شهریورماه سال جاری برگزار شد. محور اجلاس کنونی، "سنجش و آموزش عالی" است. سرآمدی فرهنگی، سرآمدی پژوهشی، سرآمدی آموزشی در کانون توجه قرار گرفته است که با آییننامههای جدید میتوان به آن دست یافت.
انتهای پیام