به گزارش ایسنا به نقل از آرکادنت، هزینه و قیمت ایمپلنت دندان بسته به تعداد دندانها و روش دندانپزشک متفاوت است. در ادامه توضیحات بیشتری درباره ایمپلنت دندان میخوانید، با ما همراه باشید.
کاشت دندان چیست؟
ریشه دندان ممکن است به مرور زمان در اثر فشار آسیب ببیند. در این صورت استفاده از ایمپلنت دندان میتواند جایگزین مناسبی برای ریشه دندان باشد که همان کار ریشه دندان را انجام میدهد. ایمپلنتهای دندانی پایههای فلزی هستند که توسط دندانپزشک در پایین دندان قرار میگیرند؛ جنس ایمپلنتهای دندانی معمولاً تیتانیوم است.
در این روش از طریق جراحیهای مختلف، ایمپلنت در استخوان فک قرار میگیرد. چندین ماه پس از کاشت ایمپلنت، استخوان اطراف ایمپلنت را احاطه کرده و از آن محافظت میکند. با اتصال اتصالات فلزی به ایمپلنت، دندانهای جایگزین شکاف ایجاد شده توسط ایمپلنت را پر می کنند.
قطعات ایمپلنت دندان چیست؟
اولین قطعه ایمپلنت دندان پایه ایمپلنت است؛ فلزی که روی استخوان فک قرار می گیرد. این پایه به قدری محکم است که بهراحتی میتواند تاج دندان را نگه دارد و شکل و ظاهر آن را حفظ کند. ماده پایه ایمپلنت تیتانیوم است، قطعه بعدی کانکتور است که چند وجهی است و میتواند پایه ایمپلنت و تاج دندان را به هم متصل کند؛ با کمک کانکتور تاج روی پایه ایمپلنت ثابت میماند.
آخرین قطعه، تاج دندان است که شبیه دندان طبیعی است و به عنوان یک دندان طبیعی روی فک عمل میکند. تاج دندان از مواد سرامیکی ساخته شده و میتوان آن را روی پایه ایمپلنت قرار داد.
پروسه ایمپلنت دندان چگونه است؟
فرآیند کاشت دندان در چند مرحله انجام میشود؛ زیرا در مرحله اول پایه ایمپلنت باید در داخل استخوان فک قرار گیرد. به همین دلیل در اولین مرحله از عمل ایمپلنت دندان، دندانپزشک ابتدا قسمتی از لثه را که محل پایه ایمپلنت است سوراخ کرده و پایه ایمپلنت را در آن قرار میدهد. در حین انجام این کار، ممکن است بیمار بیهوش باشد یا لثهها بی حس شده باشند.
پس از آن، بیمار باید صبر کند تا لثهها به طور کامل به پایه ایمپلنت متصل شوند. این روند میتواند چندین ماه طول بکشد. سپس در مرحله دوم دندانپزشک کانکتور را به پایه ایمپلنت متصل کرده و سپس تاج دندان را قرار میدهد.
خطرات احتمالی ایمپلنت دندان
مانند هر جراحی دیگری، جراحی ایمپلنت دندان نیز ممکن است خطراتی داشته باشد. اما جای نگرانی نیست، این عوارض نادر هستند و در صورت بروز به راحتی قابل درمان هستند. این مشکلات احتمالی عبارتند از:
- عفونت در محل کاشت
- آسیب به ساختارهای اطراف، مانند سایر دندانها یا رگهای خونی
- آسیب عصبی میتواند باعث درد، بیحسی یا سوزن سوزن شدن سایر دندانها، لثه، لبها یا چانه شود.
مراقبت بعد از انجام ایمپلنت دندان
پس از انجام ایمپلنت دندان جدید، با نخ دندان کشیدن و مسواک زدن منظم، به خوبی از دندانهای جدید خود مراقبت کنید. برای تمیز کردن دندانها به خمیر دندان یا ماده خاصی نیاز ندارید. دندانهای جدید خود را همان طور که دندانهای قدیمی خود را مسواک میکردید، تمیز کنید. علاوه بر رعایت بهداشت جدید دندان، باید به طور مرتب به دندانپزشک خود مراجعه کنید تا دندان را معاینه کند.
ماندگاری ایمپلنت دندان چقدر است؟
طول عمر ایمپلنت دندان به قدری طولانی است که میتوان گفت این روش کاملا دائمی است. تاج دندان از مواد سرامیکی ساخته شده است. اما به اندازه دندانهای طبیعی قوی بوده و میتواند سالها سالم بماند. پایه ایمپلنت که در لثه قرار می گیرد و میتواند تا 30 سال بدون هیچ مشکلی برای فرد کار کند؛ البته در جویدن غذاهای مختلف نیز باید موارد زیادی را رعایت کرد. علاوه بر این، بهداشت دهان و دندان باید رعایت شود تا دندانهای مجاور دچار پوسیدگی یا آسیب به ایمپلنت نشوند.
مزایای ایمپلنت دندان
برخی از مزایای انجام ایمپلنت به شرح زیر میباشد:
- ظاهر بهتر
- آسیب کمتر
- طول عمر بیشتر
- استحکام – قدرت
یادداشت پایانی
ماندگاری خدمات زیبایی دندانپزشکی رابطه مستقیمی با هزینه این دست خدمات دارد. از این جهت قیمت لمینت دندان ، قیمت بلیچینگ دندان یا ایمپلنت دندان در مراکز مختلف اختلاف زیادی دارد. به خاطر داشته باشید که قیمت پایین این خدمات هشداری است که میتواند نشان دهنده کیفیت خدمات باشد. اگر شما هم به دنبال مرکزی معتبر برای انجام این کار میگردید، پیشنهاد میکنیم از خدمات تخصصی دندانپزشکی آرکا غافل نشوید.
انتهای رپرتاژ آگهی