مدیرعامل آب منطقهای آذربایجان شرقی در این مراسم، از تامین آب شرب ٣.۵ میلیون نفر در شهرستانهای تبریز، مرند و شبستر با اجرای این پروژه خبر داد.
به گزارش ایسنا، یوسف غفارزاده با اشاره به وضعیت بارندگی در استان، گفت: خطه آذربایجان در ۵٠ سال گذشته چنین وضعیت نزولات را تجربه نکرده بود و باید در آینده فکری برای تامین آب استان انجام داد.
وی با بیان اینکه اتمام پروژههای اولویتدار در دولت سیزدهم، جزو اصول اساسی وزارت نیرو است، خاطرنشان کرد: پروژه عظیم انتقال آب ارس به طول ۱۱۰ کیلومتر بوده و تلاش میشود این مهم زودتر از موعد به پایان رسیده و مردم از این نعمت بهرهمند شوند.
بر اساس این گزارش، این پروژه با هدف تامین نیاز آب شرب و بهداشت کلانشهر تبریز و سایر شهرها و روستاهای واقع در مسیر خط انتقال با جمعیتی در حدود ۳.۵ میلیون نفر در افق ۱۴۲۵، تامین نیاز آبی منطقه آزاد تجاری صنعتی ارس و شهرکهای صنعتی و صنایع منطقه، تامین حقابه زیستمحیطی دریاچه ارومیه به میزان ۱۰۰ میلیون مترمکعب در سال از طریق هدایت پساب تصفیهخانه فاضلاب و تعادلبخشی آبخوانها و منابع آب زیرزمینی حوضه دریاچه ارومیه اجرا میشود.
پروژه انتقال آب ارس به طول ۱۱۰ کیلومتر، شامل سه باب ایستگاه پمپاژ، یک باب تصفیهخانه به ظرفیت ۶.۶ مترمکعب در ثانیه، ۱۱ باب مخزن با حجم کل ۳۴۰ هزار مترمکعب بوده و پس از انجام مطالعات و اخذ مجوزهای قانونی، نیازمند ۴٠۶ میلیون یورو هزینههای اجرایی است.
انتهای پیام