به گزارش ایسنا، حمید حمزه زاده، رئیس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن تبریک سالروز تأسیس سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش بنیان در ۱۳ دیماه ۱۳۷۹ اظهار کرد: مراکز نوآوری و شکوفایی، مجموعه های ساختاریافته ای به عنوان حلقه اتصال با نخبگان جوان و دانشجویان علاقمند و فعال هستند. وی فضای ایجاد شده بر این مبنا در واحدهای جهاد دانشگاهی را مبارک و ارزشمند خواند.
حمزه زاده در ادامه با اشاره به دستاوردهای برجسته مرکز منش جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برگزاری دوره مدیریت کسب وکارهای حوزه سلامت (H-MBA) ویژه پزشکان، دانشجویان، مدیران و فعالان حوزه سلامت، یکی از فعالیتهای نوآورانه و شاخص این واحد جهاددانشگاهی است که تاکنون ۲۵ دوره آن با موفقیت برگزار شده و بسیاری از فارغ التحصیلان این دوره ارزشمند، مبتنی بر آموخته های علمی و کاربردی، توفیق ایجاد یا توسعه کسب و کارهای مرتبط با حوزه سلامت را یافته اند.
وی در ادامه افزود: طی یک سال گذشته ۹ مجموعه نوآورانه در قالب هسته فناور یا شرکت در مرکز منش جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی مستقر بوده و از حمایت های این مجموعه در مسیر توسعه کسب و کار، محصولات و خدمات خود بهره مند گردیده اند که در این میان، خروجی های ارزشمندی نیز ارائه شده است.
رییس جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه، ضمن بیان برخی دستاوردهای شاخص حاصل از فعالیت های این مجموعه مرتبط با حوزه سلامت، به تولید داروی پاکسیر به عنوان یک داروی ضدالتهاب دهان، حلق و مجاری تنفسی اشاره نمود که موفق به ثبت اختراع و دریافت مجوزهای لازم از سازمان غذا و دارو گردیده و به زودی به عنوان یکی از دستاوردهای ارزشمند مرکز منش جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی مسیر تولید انبوه و ورود به بازار خود را طی خواهد نمود.
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی، وی در پایان با تأکید بر ضرورت بهرهگیری از این نهاد در بدنه سازمان جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: مرکز منش جهاددانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی آماده پذیرش و حمایت از ایده های نوآورانه و استارتآپهای مرتبط با حوزه سلامت به ویژه در مسیر جذب حداکثری نخبگان جوان و دانشجویان فعال دانشگاهی می باشد.
انتهای پیام