علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری شامگاه(سهشنبه،۱۳ دی) در آیین استقلال پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان، اظهار کرد: در طرح ترویج کارآفرینی در مرحله اول ۳۰ هزار دانشجو تحت پوشش قرار میگیرد و دانشجویانی که در دورههای کارآفرینی ثبت نام کنند ۱۰ میلیون ریال حقوق دریافت میکنند. دانشجویان در طرح دستیار فناوری، همزمان با تحصیل، به مدت شش ماه وارد هستههای فناوری و پارکهای علم و فناوری میشوند که دانشجویان مقطع کارشناسی ۱۰ میلیون ریال، کارشناسی ارشد ۲۰میلیون ریال و در مقطع دکتری ۳۰ میلیون ریال دستمزد دریافت میکنند.
وی با اشاره به ظرفیتهای منطقه کاشان در زمینه اسانس، گلاب و فرش گفت: طرح ترویج کارآفرینی فرصت مناسبی را برای تبدیل ایده به محصول و تبدیل دانش به رفاه اجتماعی فراهم میکند.
به گزارش ایسنا، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، تصریح کرد: پارکهای علم و فناوری، بستر خوبی برای اشتغال دانشآموختگان دانشگاهی است و با فعالیت ۵۴ پارک علم و فناوری در کشور، زمینه ایجاد ۱۱۱ هزار شغل در حوزه دانشبنیان فراهم شده و طی سال گذشته ۴۱ هزار شغل در پارکها ایجاد شده است.
خیرالدین افزود: دانشگاه کاشان، به لحاظ سطح علمی و پژوهش و فناوری جایگاه والا و ویژه در کشور داشته و پارک علم و فناوری کاشان امکان تبدیل دانش به محصول و رفاه اجتماعی را دارد.
همچنین رئیس دانشگاه کاشان، گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان، از سال ۱۳۹۷ زیر نظر شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شروع به فعالیت کرد که با مجوز اخیر شورای گسترش و برنامهریزی آموزش عالی به صورت مستقل فعالیت خواهد کرد.
عباس کتابی افزود: پارک علم و فناوری کاشان، سیزدهمین مجموعهای است که فعالیت میکند و میتواند نقش مؤثری برای فعالیتهای اعضای هیئت علمی و دانشجویان باشد.
وی به رویداد تانا در پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان اشاره کرد و گفت: در این رویداد، نمایشگاهی از توانمندیها و فعالیتهای واحدهای فناور منطقه کاشان ارائه شده است که بسیار درخور توجه بود.
رئیس دانشگاه کاشان، افزود: نخستین رویداد علمی تانا با عنوان توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوری استان با حضور ۴۰ شرکت فناور و دانشبنیان در نیمه اول دیماه در محل پارک علم و فناوری کاشان برگزار شد.
انتهای پیام