بختیار خلیقی در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: ۲۷ طرح صنعتی در شش ماهه اول و شش ماهه دوم سال لحاظ شده و با توجه به تعهد اشتغال صنعت، معدن و تجارت تعداد ۸ هزار و ۹۹۲ نفر اشتغالزایی ثبت شده و در سامانه رصد اشتغال خوشبختانه ۹۱ درصد محقق شده است.
وی یکی دیگر از محورهایی که در حوزه صنعت مد نظر است را جذب سرمایه گذار داخلی و خارجی دانست و افزود: با توجه به همت مقامات ارشد و پیگیری و برنامه ریزیهای مستمر صمت کردستان در آینده نزدیک در بحث اشتغال آفرینی و تولید نوید بخش برای جوانان است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: در بحث سرمایه گذاری خارجی با مرکز خدمات رسانی استان ورود پیدا کردهایم و مجوز بی نام صادر شده و در این مجوزها سرمایه گذار بدون گذراندن بروکراسی اداری با خیال راحت به بحث سرمایه گذاری ورود پیدا می کند.
خلیقی ادامه داد: صدور مجوز بی نام گام بلندی در راستای جذب سرمایه گذار برای استفاده بهینه از پتانسیل و ظرفیت های استان است.
وی ادامه داد: یکی از محورهای مهم در حوزه صمت فعال سازی واحدهای راکد و نیمه فعال است و به دنبال رسیدن به ۱۰۰ درصد ظرفیت آنها است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان گفت: در حال حاضر ۱۶۵ واحد صنعتی غیر فعال داریم و با توجه به تمهیدات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه اشتغال با توجه به تخصیص تسهیلات لازم به صنعت و تجارت ۲۵۹ میلیارد تخصیص اعتبار شده است.
خلیقی بیان کرد: با توجه به تبصره سال ۱۴۰۰ که ابلاغ شد نزدیک ۴۰۵ میلیارد بود اما با توجه به تخصیص سه بانک ملت، صنعت، معدن و توسعه تعاون داده شده، ۲۵۹ میلیارد تخصیص شد که ما به عنوان دبیرخانه تسهیل و رفع موانع تولید تقریباً نزدیک ۶۷۰ میلیارد تومان طرح و پروژه برای سرمایه ثابت و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی معرفی شده است.
وی افزود: متأسفانه ۲۵۹ میلیارد تومان به ما تخصیص اعتبار شد و با همت و پیگیری صنعت، معدن و تجارت از اعتبارات دیگر استان ها استفاده شد که تقریبا ۱۰۰ میلیارد تومان جذب شد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: با توجه به برنامه ریزی های انجام گرفته اعتبارات ۱۴۰۱ اعتباراتی شناور است و هر دستگاه اجرایی در استان نتواند اعتبارات لازم خود را جذب کند واحدهای تولیدی ما سریعاً آن اعتبارات را جذب می کند.
انتهای پیام