محمدحسن اسدی سهشنبه ۱۳ دی در نشستی که با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس و جمعی از فعالان بخش خصوصی این حوزه داشت، گفت: شیراز به عنوان نگین گردشگری شناخته میشود و نمیتوان نسبت به گسترش زیرساختهای آن بیتفاوت بود.
او با بیان اینکه پروژههای تفریحی نظیر تله کابین و شهربازی بزرگ را برای گسترش زیرساختهای گردشگری مدنظر قرار دادهایم، عنوان کرد: باید بتوانیم علاوه بر ایجاد و گسترش ظرفیتهای گردشگری برای شهروندان کلانشهر شیراز، این جاذبه را برای سفر و افزایش مدت اقامت گردشگران تقویت کنیم.
به اعتقاد اسدی؛ وظایف مختلف مدیریت شهری نظیر فعالیتهای عمرانی جزو وظایف ذاتی شهرداری است که دراین دوره به نحو احسن به آن پرداخته میشود؛ اما مقوله "شیراز؛ شهر فرهنگ شهروندی" از اهمیت بسزایی برخوردار است که زیربنای آن اخلاق برمبنای اخلاق اسلام ناب است و باید فرهنگ شهروندی را با همین اصول ارتقا داد.
شهردار شیراز همچنین به احیای میدان توپخانه و طرح توسعه مجموعه ملی زندیه نظیر تقویت اقتصاد گردشگری، ایجاد موزه بلدیه نیز پرداخت.
سید مؤید محسننژاد، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس نیز با اظهار خرسندی از اینکه شاهد اتفاقات و تعامل خوبی در دبیرخانه شهر جهانی صنایع دستی نظیر بازار هنر هستیم، گفت: منفعت این موضوع شامل حال مردم میشود.
او ادامه داد: پروژههای سرمایهگذاری مهمی در حوزه گردشگری وجود دارد که باید تسهیلاتی در زیرساختهای این حوزه انجام شود.
محمدتقی تذروی، نائبرئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه گفت: در شورا یکی از محورهایی که روی آن تمرکز شده این است که برنامههای حوزه گردشگری عملیاتی شود.
علیرضا اسکندری، رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این جلسه بیانکرد: مقوله گردشگری میتواند بهعنوان سرمایهگذاری در حوزه اقتصاد شهری و تحول در آن مطرح باشد.
او خاطرنشان کرد: باید در ابعاد پروژههای تفریحی فعالیت بیشتر و فضاهای موجود را تقویت و افزایش داد. رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر شیراز به اهمیت پروژه ملی زندیه و سرمایهگذاری در آن نیز اشاره و ابراز امیدواری کرد: این موضوع عملیاتی شود.
اسکندری همچنین بر اهمیت بافت تاریخی شهر و استفاده از ظرفیتهای آن و جذب گردشگری و تعاملات دوسویه تأکید کرد.
انتهای پیام