حسن بختیاری در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به تحتالشعاع بودن ساختارهای بهداشتی و درمانی استان زنجان طی ۲ سال شیوع کرونا، اظهار کرد: در این دوران بسیاری از بخشهای بستری و اتاقهای عمل مراکز درمانی استان تعطیل و عملا بیمارستانهای استان، به بیمارستان کرونا تبدیل شده و به تناسب برخی از بخشهای بیمارستانها به این بیماران اختصاص پیدا کرده بود.
این مسئول با بیان اینکه پس از کنترل کردن بیماری کرونا به تدریج بخشهای بیمارستانها فعال شد، تصریح کرد: اتاقهای عمل فعالیت خود را مجدداً آغاز کردند و اکنون عملهایی مانند گوش، حلق و بینی، چشم، آنژیوگرافی که در دوران کرونا تعطیل بود، انجام میشود.
این مسئول با اشاره به افزایش قابل لمس آمار عملهای امسال نسبت به سال گذشته در استان زنجان، تصریح کرد: درآمد بیمارستانها نیز به تبع آن افزایش یافته و خدمترسانی به شهروندان بالا رفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان، یکی از مشکلات موجود را خرید نقدی تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها دانست و گفت: زمانی که بیمار میخواهد از این تجهیزات استفاده کند، متاسفانه بیمه یک سال دیگر پرداخت میکند و جبران این موضوع خارج از توان دانشگاه علوم پزشکی زنجان بوده زیرا برای خرید تجهیزات وام گرفته شده است.
بختیاری در رابطه با طلبهای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان از بیمهها، خاطرنشان کرد: اکنون بیش از دویست میلیارد تومان از بیمه تامین اجتماعی طلب داریم که در صورت پرداخت این میزان طلب، امیدواریم بتوانیم در بحث بهبود شرایط بخشهای درمانی استان گامی برداریم؛ ولی خوشبختانه پرداختیهای بیمه سلامت در استان به روز است.
انتهای پیام