جواد خدایی در گفتوگو با ایسنا، در خصوص شناسایی و برخورد با ساختمانهای ناایمن اظهار کرد: ساختمانهای ناایمن در چند گروه تقسیمبندی میشوند که بخشی در برابر حریق ناایمن هستند. بعد از حادثه متروپل نیز تاکید ویژهای بر ساختمانهایی شد که از نظر سازهای ناپایدار هستند. تشخیص ساختمانهای ناپایدار از نظر سازهای کار سادهای نیست.
وی افزود: برای این کار فرایندهایی تعریف شده که در شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر استان ، ساختمانهای گروه "ج" و "د" در حال ارزیابی است. در زمینه ساختمانهای ناپایدار از نظر سازهای فرصتی به شهرداریهای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر دادهایم که امیدوارم به زودی نتیجه به ما اعلام و در سایت وزارت کشور بارگذاری شود.
خدایی با بیان اینکه همچنین امیدواریم ساختمانهای ناایمن در برابر حریق را زودتر اعلام کنند؛ زیرا مولفههای آن قابل شناسایی است و سریعتر میتوا آنها را اعلام کرد، گفت : آمار ۱۵۰ ساختمان ناایمن که آتشنشانی اعلام کرده قطعی و مورد قبول ما است که باید به سرعت نقص ایمنی آنها رفع شود. الزاما همه ساختمانهای ناایمن این تعداد نیستند. قرار شده بررسیهای دقیقتری انجام شود، زیرا ساختمانهای گروه "ج" و "د" یعنی ساختمانهای ۲۰۰۰ متر یا بیش از ۶ طبقه وسیعتر هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: ما ۳۰ هزار ساختمان گروه "ج" و "د" در مشهد داریم که همه یک بار به کمیسیون ماده ۱۰۰ رفتهاند. این ساختمانها باید مورد ارزیابی دقیقتری قرار گیرند که زمان میبرد اما حتما همزمان با اینکه مرحله به مرحله شناسایی و معرفی میشوند، وارد مرحله مواجهه اجرایی خواهیم شد.
انتهای پیام