به گزارش ایسنا، گروه تری گورجس چین که یکی از دو سازنده این پروژه است، در بیانیه ای اعلام کرد این پروژه پس از تکمیل، ۱۶ گیگاوات ظرفیت نیرو خواهد داشت و می تواند سالانه ۴۰ میلیارد کیلووات ساعت برق را به پکن، تیان جین و هیبی ارسال کند و بیش از نیمی از این برق، برق پاک خواهد بود.
طبق گزارش خبرگزاری دولتی شینهوا، این تاسیسات، بزرگترین پروژه تجدیدپذیر جهان در یک منطقه صحرایی خواهد بود و شامل هشت گیگاوات نیروی خورشیدی، چهار گیگاوات نیروی بادی بعلاوه چهار گیگاوات نیروی زغالی ارتقا داده شده برای پاسخگویی به پیک تقاضا خواهد بود.
این پایگاه انرژی پاک، بخشی از برنامه چین برای ساخت ۴۵۰ گیگاوات نیروی تجدیدپذیر به خصوص در مناطق داخلی وسیع است و این کشور ماه گذشته اعلام کرد ساخت ۹۵ گیگاوات ظرفیت را در مرحله نخست آغاز کرده است. چین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، تا ۱۲۰۰ گیگاوات ظرفیت نیروی بادی و خورشیدی نصب کند.
گروه تری گورجس زمان تکمیل ساخت این پروژه را اعلام نکرد و تنها این توضیح را داد که مرحله ساخت فعلی، شامل یک گیگاوات ظرفیت خورشیدی مجهز به ذخیره سازی نیرو است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، این پایگاه انرژی، یکی از ۲۲ پروژه نیروی تجدیدپذیر است که توسط تری گورجس راه اندازی شده است. مجموع ظرفیت برنامه ریزی شده این پروژه ها، ۱۹.۶ گیگاوات با سرمایه گذاری ۱۰۱ میلیارد یوان است.
انتهای پیام