به گزارش ایسنا، محمد حسن صبوری دیلمی با اشاره به عزم مسئولان دستگاههای اجرایی و ستادی استان برای احیای واحدهای تولیدی و صنعتی راکد در مازندران، اظهار کرد: با بازگشت ۲۱۴ واحد راکد به چرخه تولید در پنج ماه آینده برای ۱۰هزار و ۷۵۶ نفر در حوزه صنعت مازندران اشتغالزایی میشود.
وی معوقات بیمهای و مالیاتی و همچنین بدهکاریهای بانکی و فرسودگی ماشین آلات خط تولید را عمده مشکلات بنگاههای اقتصادی راکد استان برشمرد و افزود: با همراهی فرمانداریهای استان برای گرهگشایی از این واحدها تلاش خواهیم کرد.
سرپرست سازمان صمت مازندران با بیان اینکه، حدود ۸۰ درصد از مجموع ۲۱۴ واحد راکد استان در نواحی و شهرکهای صنعتی ساری، بابل، آمل و جویبار مستقر هستند، گفت: هر هفته به صورت موردی از متصدیان این واحدها در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استانی و شهرستانی با همراهی مدیران دستگاههای اجرایی مربوطه برای رفع موانع تولید دعوت میشود تا با همدلیهایی که وجود دارد بعد از تعیین تکلیف و تعیین نقشه راه، در مدت سه تا پنج ماهه این واحدها به چرخه تولید بازگردند.
این مسئول یادآور شد: بازگشت تعدادی از واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید به دلیل اختلاف مالکان و موانع اداری و قضایی زمانبر خواهد بود.
صبوری دیلمی، افزود: تمامی راهکارها را برای بازگشت این واحدها به چرخه تولید به کار میبندیم و اجازه نمیدهیم که تعطیلی این واحدهای اشتغالآفرین تدوام یابد.
وی با اشاره به اینکه، ۷۰ درصد از واحدهای راکد صنعتی استان با مشکل معوقات بانکی و کمبود نقدینگی برای خرید مواد اولیه دست و پنجه نرم میکنند، تصریح کرد: با همراهی بانکهای عامل و تامین اعتبار یکهزار میلیارد تومان از محل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۵۰۰ میلیارد تومان مصوب سفر رئیس جمهور به مازندران برای رفع این چالش در آینده نزدیک قدمهای موثری برداشته میشود.
سرپرست سازمان صمت از تقسیط حدود ۷۰ میلیارد تومان معوقات مالیاتی و بیمهای بنگاههای اقتصادی راکد استان در هفتههای گذشته خبر داد و گفت: مسئولان دولت سیزدهم با جدیت در کنار متصدیان واحدهای صنعتی خواهند بود و معطل ماندن ظرفیتهای اشتغالزایی در حوزه صنعت با وجود بیکاری نیروی کار فعال در استان به هیچ عنوان منطقی نیست و برنمیتابیم.
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، افزود: نوسازی ماشین آلات خط تولید واحدهای راکد استان بر محور حمایت از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان خواهد بود در صورتی که واحدهای راکد توان بازگشت دوباره به چرخه تولید را نداشته باشند این واحدها به شرکتهای دانش بنیان مازندران واگذار میشوند.
انتهای پیام