چراغ خطی خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

امروزه صنعت روشنایی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است و محصولات متنوعی در این زمینه تولید و عرضه می‌شوند. چراغ‌های خطی یکی از جدیدترین انواع تجهیزات روشنایی هستند که توجه دکوراتیوها و طراحان بسیاری را به سمت خود جلب کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اکووات، چراغ‌های خطی LED با توجه به اینکه شکل زیبا و مدرنی دارند می‌توانند هم راهکار مناسبی برای تامین نور فضاهای مختلف و هم المانی برای تزئین و نورپردازی فضا به حساب آیند. این محصولات دارای اندازه‌ها و ابعاد مختلفی هستند و دست شما را در انتخاب سایز و توان باز می‌گذارند تا متناسب با محلی که قرار است مورد استفاده قرار گیرند چراغ مناسب را انتخاب نمایید.
چراغ خطی در سه مدل توکار، روکار و آویز قابل نصب و استفاده هستند. یکی از ویژگی‌های چراغ خطی نصب آسان و بی‌دردسر است.

اجزای تشکیل‌دهنده چراغ خطی ماژولار

  • ماژول چراغ خطی: ماژول‌ها همان بردهای PCB هستند که چیپ­‌های ال‌ای‌دی به عنوان منابع روشنایی روی آن قرار گرفته است و به وسیله پوش سوکت یا سوکت‌های فشاری به هم متصل می‌شوند.
  • رفلکتور چراغ خطی: رفلکتور یک قطعه آلومینیومی درون چراغ است که بخش زیادی از بازتاب نور و خنک کنندگی درون چراغ بر عهده این فطعه است. سعی کنید چراغ خطی‌ای تهیه کنید که رفلکتور به وسیله زنجیر به بدنه متصل باشد، در این صورت امکان تعویض رفلکتور در صورت خرابی و یا آسیب دادن بسیار راحت تر است.
  • دیفیوزر چراغ خطی: در جلوی منبع نور و در روی چراغ خطی یک پوشش شیری رنگ از جنس پلی کربنات قرار دارد که وظیف‌ی آن پخش یکدست نور و همچنین جلوگیری از ایجاد خیرگی است. یک دیفیوزر خوب در چراغ خطی علاوه بر ویژگی‌های پیش، ضد اشعه UV است تا از تابش اشعه‌های مضر برای بدن و پوست جلوگیری کند.
  • درایور چراغ خطی: در داخل بدنه و در پشت رفلکتور درایور چراغ خطی قرار دارد که در حقیقت قلب تپنده چراغ خطی است. ممکن است در چراغ‌های با ضخامت بدنه کم، این قطعه در خارج از چراغ جانمایی شده باشد که در این صورت باید از امنیت و ایزوله بودن آن مطمئن شد.
  • بدنه چراغ خطی: بهترین جنس بدنه مربوط به بدنه‌های آلومینیومی است. آلومینیوم رسانای بسیار خوب گرما است و استفاده از این فلز در ساخت بدنه سبب تقویت خاصیت خنک کنندگی چراغ می‌شود.

سه نکته مهم که هنگام خرید چراغ خطی باید در نظر داشته باشید:

  • نور بدون چشمک یا به اصطلاح فلیکر:
    عدم سوسوزدن، چشمک زدن یا همان فلیکر چراغ جزو مواردی است که حتما در هنگام خزید باید به آن دقت کنید و از آن مطمئن شوید زیرا فلیکر باعث خستگی چشم و سردرد می‌شود و از این نظر، مهم است که افراد حاضر در فضای نورپردازی شده با چراغ‌های خطی به هیچ عنوان احساس خستگی و یا ناراحتی نکنند.
  • یکپارچگی و یکدستی نور در طول خط نوری:
    یکدست بودن نور در طول خط نوری موضوع بسیار مهمی است. حتما قبل از خرید نسبت به عدم وجود نقاط تیره و روشن و رعایت یکپارچگی نور در طول خط نوری دقت کنید. برای رسیدن به این مهم لازم است چراغ در محل‌های فارسی‌بر و زاویه‌دار به درستی برش خورده و همچنین شاخصه SDCM آن کمتر از ۳ باشد تا هیچ چیپ یا ماژولی از نظر رنگ نور، حتی در خطی ممتد به طول چندصد متر اختلاف رنگ یا نوری با سایر قسمت‌های چراغ نداشته باشد.
  • شاخص نمود رنگ بالا
    شاخص نمود رنگ معیاریست که در آزمایشگاه بدست می‌آید و عددی بین صفر تا صد دارد. هر چه این عدد به صد نزدیک‌تر باشد. رنگ اجسام در زیر نور چراغ واقعی‌تر بوده و نشانگر این است که چراغ نور با کیفیت‌تری تولید می‌کند.
    در هنگام خرید دقت کنید چراغ های خطی انتخاب کنید که شاخص نمود رنگ (که با CRI مشخص می‌شود) بالاتر از 90 داشته باشد.

منبع: ecowat.com

انتهای رپرتاژ آگهی

  • سه‌شنبه/ ۶ دی ۱۴۰۱ / ۰۸:۰۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401100503022
  • خبرنگار : 30188