حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام پنجم دیماه در جلسه ستاد بزرگداشت یومالله ۹ دی و بزرگداشت دهه بصیرت در چهارمحالوبختیاری که با حضور مدیران دستگاهها در دفتر امامجمعه شهرکرد برگزار شد با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت تقارن آن با دهه بصیرت، اظهار کرد: حضرت زهرا(س) شخصیتی بودند که در بصیرتبخشی به جامعه و تبیین حدود میان حق و باطل از هیچ کوششی دریغ نکردند و در یک فرصت ۷۵ یا به روایتی ۹۵ روزه ایشان توانستند کاری انجام دهند که امروز پس از قرنها از آثار و برکات فراوان این تلاشهای حضرت بهرهمند هستیم.
وی مسئله پنهان نگه داشتن تربت پاک و تشییع و تدفین مخفیانه در شب را یکی از کارهای حضرت زهرا(س) برشمرد و ادامه داد: امروز چرایی این تصمیم حضرت برای جوامع اسلامی و غیر اسلامی مطرح بوده و مشخص نیست که چرا این بانو با این عظمت و تجلیل و جایگاه والا در قرآن کریم و نزد پروردگار، مزارشان را پنهان داشتند.
نکونام بیان کرد: ایشان همچنین از افرادی که به محضرشان مشرف شدند روی برگرداندند و با این حرکت، حاضران را شاهد گرفتند که نسبت به این جماعت غضبناک هستم. پیامبر(ص) نیز در حدیثی با این مضمون فرمودند که هر کسی فاطمه(س) از او غضبناک باشد، خدا از او غضبناک است.
امامجمعه شهرکرد با تأکید بر اینکه حضرت زهرا(س) تمام تلاش خود را کردند تا حقیقت و مغز اسلام همیشه حفظ شود و زنده بماند، تصریح کرد: ایشان تلاش کردند تا نگذارند جای حق و باطل عوض شود، یعنی نگذارند باطل چهره حق به خود بگیرد و بر جای خلیفه پیامبر(ص) بنشیند و به نام خلافت آن حضرت چهره حق بگیرد.
نکونام این دست تلاشهای حضرت زهرا(س) را مصداق جهاد تبیین دانست و گفت: جهاد تبیین این است که انسان در مقابل باطل بایستد، حق را حق جلوه دهد و چهره باطل را رسوا کند.
وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ثبت ۹ دی بهعنوان یک روز ماندگار تاریخی، بیان کرد: این تأکیدات برای آن است که نگذاریم جای حق و باطل عوض شود تا فتنهگر عاصی در نگاه مردم، مظلوم جلوه نکند. امروز و در حوادث اخیر در کشور متأسفانه حجم بالای نامهنگاریها و موضعگیریها و دفاعهایی که از سوی برخی چهرهها در داخل از فتنهگران میشود و آزادی آنان را مطالبه میکنند، همه در راستای آن است که جای حق و باطل عوض شود.
وی تأکید کرد: این فتنهگران افرادی هستند که برخی از آنان حتماً استحقاق مجازات به مراتب شدیدتر را دارند اما نظام اسلامی با آنان مماشات و مدارا کرده است. ۹ دی باید زنده بماند تا فتنه دشمن نتواند اثرگذار باشد و از این فتنه که به تدریج و به مرور تاریخی اتفاق میافتد، نباید غافل شد.
نکونام با اشاره به اینکه اگر ما مبین نباشیم دشمن کار خود را میکند و حقایق را وارونه جلوه میدهد، توضیح داد: جبهه مقابل تلاش کرده و میکند که انقلاب را مقصر و خود را حق به جانب جلوه دهد و جای حق و و باطل جابجا شود.
امامجمعه شهرکرد با تأکید بر اینکه در مسئله ۹ دی حقایق بسیاری نهفته است که باید هر چه میتوانیم تبیین شود، گفت: خوب است که ۹ دی را با محتوای خوب و بیان حقایق اقناعی زنده نگه بداریم، دفع شر و شبهه در برنامههای بزرگداشت ۹ دی باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تأکید کرد: ۹ دیماه سال ۸۸ نشان داد که جامعه تلنگر خورد و بیدار شد اما بعد از این حماسه نیز ما فتنهها و فراز و نشیبهایی را داشتیم و لذا جامعه باید مدام و مستمر بیدار بماند و نگذاریم خوابآلودگی جامعه را فرا بگیرد.
تشریح برنامههای بزرگداشت ۹ دی در استان
در ادامه، موسی انصاری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی چهارمحالوبختیاری با اشاره به اینکه برنامههای خوبی هم از سوی هیئات مذهبی و گروههای مردمی و هم دستگاهها و نهادهای دولتی پیشبینی شده است که در حال اجراست، اظهار کرد: علاوه بر مساجد و تکایا، بسیاری از ادارات نسبت به برپایی نشستهای بصیریتی و جهاد تبیین اهتمام داشتهاند و محافل و مجالس ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) نیز در حال برگزاری است.
وی با ذکر اینکه محافل فاطمی در استان با حضور و استقبال از شهدای گمنام همراه شده است، تصریح کرد: به برکت توسل به اهلبیت(ع) و خون این شهدا و نیز شهید امنیت استان، برنامههای معنوی متعددی در استان اجرا میشود.
وی با یادآوری اینکه به اینکه مردم ولایتمدار استان در روز 8 دی ماه 88 یعنی یک روز زودتر از اکثر نقاط کشور در صحنه حاضر شدند، گفت: لذا برنامه محوری بزرگداشت یومالله ۹ دیماه در استان نیز امسال در روز هشتم دیماه ساعت ۱۰ برگزار میشود؛ این برنامه با حضور ابراهیم عزیزی، نایب رئیس اول کمیسیون امنیت مجلس شورای اسلامی و آحاد مردم و مسئولان در مصلی شهرکرد برگزار خواهد شد.
در این جلسه، مدیران برخی دستگاههای اجرایی به تشریح برنامههای پیشبینی شده بهمناسبت روز مقاومت و دهه بصیرت پرداختند.
انتهای پیام