دکتر ترجمان در کارگاه آموزشی گردشگری سلامت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: گردشگری سلامت با کمک به ارزآوری و کاهش وابستگی به صادرات نفتی، اشتغالزایی و معرفی توانمندیهای پزشکی، در اقتصاد کشور از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی افزود: با اجرای برنامه های کاربردی و تقویت زیرساختهای لازم در استانهای هدف گردشگری سلامت، تمام تلاش خود را در راستای رشد گردشگری سلامت و تبدیل ایران به قطب گردشگری سلامت در منطقه خواهیم داشت.
ترجمان ادامه داد: بر اساس رتبهبندی اعلام شده استان کرمانشاه جزو 10 استان برتر کشور در حوزه توریسم سلامت است و امیدواریم با بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل های موجود در آینده پیشرفت بسیار چشمگیری در این حوزه داشته باشد.
توسعه توریسم درمانی به اقتصاد بیمارستانها کمک میکند
⏹دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم یکی از راههایی که به اقتصاد بیمارستانها و اقتصاد سلامت کمک می کند را توسعه توریسم درمانی و افزایش پذیرش بیماران بین الملل دانست.
وی گفت: کشور ما از کشورهای هدف گردشگری سلامت است، به ویژه استان هایی که مرز مشترک با کشورهای همسایه دارند.
محمدی با اشاره به مرز مشترک استان کرمانشاه و دیگر استانهای غربی با کشور عراق، عنوان کرد: بیماران عراقی با توجه وجود پزشکان و جراحان حاذق و ماهر و کادر درمانی مجرب و کارآمد در کشور، مایلند برای درمان به ایران سفر کنند.
وی گفت: از طرفی هزینه پایین درمان و وجود تجهیزات و امکانات و هتلینگ خوب در کشور، یکی دیگر از نقاط قوت ما در حوزه توریسم سلامت به شمار می رود. این شرایط ظرفیت های بسیار خوبی را برای ما ایجاد کرده که بر اساس آن می توانیم ظرفیت پذیرش بیماران بین الملل را افزایش دهیم.
محمدی عنوان کرد: در این زمینه تلاش های بسیار خوبی صورت گرفته اما این تلاش ها کافی نیست و ما هنوز نتوانستهایم از ظرفیت موجود در راستای توسعه صنعت توریسم سلامت استفاده کنیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه توسعه توریسم درمانی به اقتصاد بیمارستانها کمک میکند، ادامه داد: وقتی اقتصاد بیمارستانها تقویت شود، بی شک در بهبود کیفیت خدمات نیز تاثیرگذار خواهد بود، همچنین تجهیزات و امکانات نیز توسعه پیدا می کند و علاوه بر آن موجب رضایتمندی بیمار و کادر بهداشت و درمان و در نتیجه ارتقا خدمات ارائه شده در بیمارستانها خواهد شد.
انتهای پیام