به گزارش ایسنا، ثبت نام از کاندیداهای فدراسیون ورزش کارگری برای تصدی پست ریاست این فدراسیون در حالی ۱۸ آبان به پایان رسید که ۱۲ کاندیدا برای شرکت در انتخابات ثبت نام کرده بودند که از این تعداد تنها سوابق مدیریتی فرهاد طلوع کیان، کمال جوانمرد، محمود علیزاده، حسن نوری، امید جوان دل و ساسان کریمی برای شرکت در انتخابات از سوی کمیسیون تطبیق سوابق مدیریتی وزارت ورزش و جوانان به تایید رسید و سوابق مدیریتی جواد رمضی رییس فدراسیون ورزش کارگری با ۱۸ سال سوابق کار اجرایی و مدیریتی در ورزش کارگری برای شرکت در انتخابات مورد تایید وزارت ورزش و جوانان قرار نگرفت. این در حالی است که رمضی چهار سال رئیس فدراسیون بوده است.
با توجه به این که او یکی از مدیران اجرایی مجموعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی است، این طور به نظر می رسد که عدم تایید صلاحیت سوابق مدیریتی او از سوی کمیسیون تطبیق وزارت ورزش و جوانان سبب بروز اختلاف بین دو وزارتخانه و بلاتکلیفی در فرآیند انتخابات ورزش کارگری شود.
نکته حائز اهمیت در فدراسیون ورزش کارگری این است که طی چند سال گذشته تاکنون امکانات، تجهیزات، بودجه و تمام پشتیبانی ها در این فدراسیون توسط وزارت کار صورت گرفته است اما در زمان انتخابات، این وزارت ورزش است که در تایید صلاحیت نامزدها دخالت میکند، در حالی که وزارت ورزش نه بودجه این فدراسیون را میدهد و نه امکاناتی به آنها تخصیص میدهد.
فدراسیون کارگری یک فدراسیون صنفی و مختص جامعه کارگری است که در کنار ورزش حرفه ای، یکی از ماموریت های مهم این فدراسیون توسعه ورزش همگانی است. حال این سوال مطرح می شود، فدراسیونی که هیچ ارتباط کاری معناداری با وزارت ورزش و جوانان ندارد، چرا اساسنامه آن توسط وزارت ورزش تدوین میشود و در تایید صلاحیت نامزدهای این فدراسیون اعمال نظر میکند.
واقعا نقش وزارت کار به عنوان متولی فدراسیون کارگری چیست و چرا باید در تعیین تکلیف ریاست این فدراسیون نقشی نداشته باشند.
با شرایط موجود باید منتظر ماند و دید که در روزهای آینده مسوولین وزارت کار چه واکنشی در برابر ورود وزارت ورزش در گزینش نامزدها و حذف رییس فعلی فدراسیون کارگری نشان خواهد داد.
انتهای پیام