سید مصطفی هاشمی یکشنبه ۴ دی ماه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات ۲ شهرک و یک ناحیه صنعتی لامرد، گفت: مراحل آماده سازی زیرساختهای شهرک صنعتی انرژی بر این شهرستان در فازهای مختلف مد نظر قرار گرفته و شهرک صنعتی لامرد و ناحیه صنعتی نیرایی هم به لحاظ کیفی تقویت خواهد شد.
او با اشاره به اینکه شهرک صنعتی انرژیبر لامرد برای استقرار صنایع حوزه انرژی و طیف گستردهای از صنایع پائیندستی مورد نیاز، جانمایی شده است، گفت: با توجه به توسعه صنعتی شهرستان لامرد و فعالیت صنایعی نظیر آلومینیوم، این شهرک صنعتی میتواند در تکمیل زنجیره ارزش این صنایع و صنایع پایین دستی نقش مهمی ایفا کند.
مدیر عامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس، گفت: هلدینگ بزرگ سرمایه گذاری برای راهاندازی صنایع پایین دستی آلومینیوم در این شهرک صنعتی اعلام آمادگی کرده است که امیدواریم با جذب این مجموعه سرمایه گذاری، شاهد تسریع در راهاندازی و فعالیت این شهرک صنعتی باشیم.
هاشمی با بیان اینکه شهرک صنعتی انرژیبر لامرد ۱۰۸۳ هکتار مساحت و ظرفیت استقرار۱۲۵۰واحد تولیدی و صنعتی با پیش بینی اشتغال ۶۲۵۰ نفر را دارد، گفت: این شهرک ظرفیت بزرگی برای استقرار واحدهای صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار فراهم میکند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی فارس با اشاره به فعالیت شهرک صنعتی لامرد و ناحیه صنعتی نیرایی در این شهرستان، از انعقاد ۶۵ قرارداد سرمایه گذاری خبر داد و گفت: تاکنون ۳۲ واحد تولیدی، صنعتی و صنفی نیز با اشتغال ۵۵۰ نفر در مرحله بهرهبرداری است.
هاشمی بر اجرای طرح توسعه شهرک صنعتی لامرد تاکید و خاطرنشان کرد: در این زمینه نیاز است دستگاههای اجرایی متولی نیز حمایت وهمراهی داشته باشند.
او همچنین با اشاره به اینکه امکان سنجی ناحیه صنعتی اشکنان نیز در برنامه قرار دارد، گفت: ایجاد یک ناحیه صنعتی جدید، محصول تعامل، هماهنگی و همکاری بین تعدادی از دستگاههای اجرایی است که بتوانند امکانات زیربنایی نظیر آب، برق و گاز را تامین کنند.
هاشمی در خصوص ایجاد ناحیه صنعتی علامرودشت در شهرستان لامرد، گفت: ایجاد این ناحیه صنعتی نیز با توجه به موقعیت مناسب مکان در نظر گرفته شده در دستور کار این شرکت قرار میگیرد و در صورت پاسخ مثبت دستگاهها به استعلامهای زیربنایی این شرکت، مراحل تصویب و راهاندازی آن انجام خواهد شد.
فرماندار شهرستان لامرد نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای شهرستان در بخشهای مختلف، گفت: به علت وجود زیرساختهای مهم انرژی، شهرستان لامرد جذابیت بالایی برای سرمایه گذاری و بیشترین رشد اقتصادی در فارس را دارد.
ابراهیم کرامت فر افزود: وجود میادین گازی و تامین ۱۰درصد گاز کشور، احداث طرح نیروگاه برق ۹۳۰ مگاواتی و فعالیت بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی و بزرگترین مجتمع تولید آلومینیوم کشور در لامرد و اجرای طرح انتقال آب خلیج فارس، جاذبههای مناسبی برای جذب سرمایهگذار محسوب میشود.
کرامتفر با بیان اینکه امنیت سرمایهگذاری به عنوان یکی از مهمترین مولفههای جذب سرمایه گذار در این شهرستان، تامین شده است، گفت: لامرد به عنوان شهرستانی که از لحاظ موقعبیت جغرافیایی در پس کرانهها قرار دارد و نزدیکی آن به دریا و منطقه پارس جنوبی، از آن یک منطقه با افق درخشان برای سرمایهگذاری ساخته است.
انتهای پیام