حسن احمدی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰ درصد جمعیت کشور (۸ میلیون نفر) سالمند هستند، اظهار کرد: باتوجه به اینکه تاکنون هیچ نیروی تحصیلکرده و حرفهای در حوزه سالمندان به طور تخصصی تربیت نشده است، در این راستا سال ۱۳۹۴ هیات مدیره موسسه خیریه کهریزک مصوب کرد تا دانشگاه علمی کاربردی برای تربیت نیروی انسانی در حوزه سالمندان برای آسایشگاههای تهران و کرج تربیت شود.
وی با اشاره به اینکه در آسایشگاه تهران و کرج حدود ۳۲۵۰ سالمند و معلول مستقر هستند که هر یک از آنها بسته به شرایط نیازمند مراقبت شبانهروزی، مراقبت روزانه و مراقبت در منزل هستند، گفت: باتوجه به این آمار نسبت به تربیت نیروی انسانی احساس نیاز شد، چراکه ارائه خدمات توسط افراد غیرمتخصص از کیفیت کار میکاهد.
رئیس هیات مدیره موسسه خیریه کهریزک به راهاندازی مرکز علمی کاربردی آسایشگاه کهریزک در سال ۱۳۹۵ اشاره کرد و افزود: از سال ۱۳۹۶ مجوز راهاندازی آسایشگاه صادر شد؛ در ابتدا در ۷ دوره پودمانی با ارائه ۴۰۰ ساعت آموزش دورههای مقدماتی به دانشجویان ارائه شد، اما برای ارائه دورههای تحصیلی حرفهای همچون کاردانی و کارشناسی نیز مجوز گرفته شد به طوریکه رشتههای دورههای کاردانی شامل رشتههای مالی، اجتماعی، مددکاری خانواده، مرکز اورژانس اجتماعی، تربیت مربی سالمندان و معلولان و تسهیلگری توانبخشی مبتنی بر جامعه و رشتههای دورههای کارشناسی شامل توانبخشی افراد کمتوان ذهنی، مددکاری اجتماعی خانواده، مراقبت از سالمند و مددکاری اجتماعی مرکز اورژانس اجتماعی است.
به گفته وی، از سال ۱۳۹۶ تاکنون حدود ۵۳۲ دانشجو در مرکز علمی کاربردی آسایشگاه کهریزک پذیرش و حدود ۱۶۷ نفر از آنها از این موسسه فارغالتحصیل شدهاند.
احمدی با بیان اینکه دورههای تحصیلی موسسه خیریه کهریزک طبق استانداردهای تدوین شده توسط وزارت علوم تدریس میشود، تاکید کرد: حدود ۷۰ درصد از این افراد کارمندان آسایشگاه با مدرک دیپلم بودهاند که در این موسسه تحصیل کردهاند.
رئیس هیات مدیره موسسه خیریه کهریزک با اشاره به اینکه ۴۰۰ آسایشگاه ویژه معلولان و سالمندان در کشور فعالیت میکند، یادآور شد: مرکز علمی کاربردی آسایشگاه کهریزک به غیر از تربیت نیروی متخصص برای آسایشگاههای خود، میتواند نیروی انسانی برای دیگر آسایشگاههای کشور هم تربیت کند و باتوجه به اینکه در حال حاضر ۲۷۰ دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی در این مرکز مشغول به تحصیل هستند، به عبارتی تربیت نیروی متخصص علاوه بر افزایش کیفیت ارائه خدمات به سالمندان میتواند در اشتغالزایی اثرگذار باشد.
احمدی در این راستا از آغاز ثبتنام دانشجویان دوره کاردانی مرکز علمی کاربردی آسایشگاه کهریزک از هفتم بهمنماه تا ۱۷ بهمن ماه خبر داد و گفت: پذیرش و ثبتنام دانشجویان دوره کاردانی مربوط به رشتههای مددکاری اجتماعی-مددکاری خانواده، مددکاری اجتماعی-مراقبت از سالمند، مدیریت کسب و کار و حسابداری امور مالی است. همچنین ثبتنام دانشجویان دوره کارشناسی (بهمنماه) نیز از ۴ دی ماه آغاز میشود و تا ۱۴دیماه در دو رشته مددکاری اجتماعی -خانواده و مدیریت سلامت خانواده و مراقبت از سالمند ادامه دارد.
وی با بیان اینکه شرایط ثبتنام در رشتههای مذکور مرکز علمی کاربردی آسایشگاه کهریزک داشتن مدرک دیپلم با حداقل معدل ۱۲ است، گفت: این موسسه برای انگیزه دانشجویان تسهیلاتی قائل شده به طوریکه برای دانشجویان ممتاز شهریهها به صورت رایگان خواهد بود. همچنین ایجاد فرصت اشتغال برای فارغ التحصیلان ممتاز در آسایشگاه از دیگر فرصتهاست.
انتهای پیام