شهردار هچیرود خبر داد:

سرمایه گذاری ۱۰ ساله در حوزه گردشگری

شهردار هچیرود، گفت: جاده پای‌کوه هچیرود به طول سه کیلومتر یکی از مهمترین طرح‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری این شهر است که با قرارداد ۱۰ساله به شهرداری واگذار شد.

به گزارش ایسنا، جعفر ردایی امروز در جلسه هماهنگی همایش ملی سرمایه‌گذاری در شهرستان چالوس با بیان اینکه موضوع سرمایه‌گذاری در شهرها از اهمیت بالایی برخوردار است، اظهار کرد: در این رابطه مسائل و مشکلاتی از گذشته وجود داشته که هنوز رفع نشده‌ است.

 وی با بیان اینکه زمینه برای افرادی که قصد سرمایه‌گذاری در حوزه تولید مسکن و زیرساخت‌های خدماتی و گردشگری دارند فراهم است، افزود: در بخش مسکن گردشگری و خدماتی، سرمایه‌گذارانی که قصد فعالیت در ساحل، محلات و جنگل دارند به شهرداری مراجعه می‌کنند اما بیشترین مشکل، محدودیت‌ها و موانع، ضوابط و مقررات دست و پاگیر است.

شهردار هچیرود، تصریح کرد: در دهه ۱۳۸۰در زمینی واقع در هچیرود برای احداث سه برج ۳۰ طبقه مجوز صادر می‌شود که شاید امروز برای ما عجیب باشد، اگر چه شخص سرمایه‌گذار با حضور وزیر کشور وقت در مراسم کلنگ‌زنی به هر دلیل طرح را شروع نکرد اما امروز در محلی که معبر و مساحت مناسب برای ساخت و ساز وجود دارد، بیش از هفت طبقه مجوز داده نمی‌شود.

این مسئول به برخی موانع اشاره کرد و گفت: موانعی همچون حریم‌های متعدد، زیرساخت‌های شهری چون کمبود آب آشامیدنی یا تداخل اسناد ثبتی صادره در ساحل با خط محدوده منابع طبیعی، نداشتن تصویب طرح‌های هادی، جامع و تفصیلی، عدم لحاظ جمعیت شناور و خانه دومی در برنامه ریزی شهری از مسائلی است که همچنان بدون حل مانده است که مانع بهره‌برداری حداکثری از سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرها می‌شود.

ردایی ادامه داد: برای اینکه در شهرها سرمایه‌گذار جذب و زمینه را برای توسعه شهر فراهم کنیم ابتدا باید سه عمل وحدت بین مسئولان و مردم، شفافیت و قانون را لحاظ کنیم که تاکنون این وحدت به وجود نیامده است.

 وی با مثبت ارزیابی کردن همایشی در این زمینه در ۲۲ دی ماه در چالوس، یادآور شد: با تصویب و ابلاغ قانون درآمد پایدار در سال جاری خلاءهای قانونی جذب سرمایه‌گذار در طرح‌های شهرداری تا حدودی مرتفع شده و منتظر ابلاغ آیین‌نامه اجرایی این قانون هستیم تا زمینه برای انواع سرمایه‌گذاری شامل مشارکت،«بی او تی » (قراردادهای ساخت، بهره‌برداری، انتقال و واگذاری) فراهم شود.

 شهردار چالوس تاکید کرد: اهلیت سرمایه گذار و توانایی مالی، ارائه تامین مناسب و داشتن نقدینگی کافی از اهمیت زیادی برخوردار است. ردایی با ابراز عقیده مبنی بر اینکه کسی که از شروع کار دنبال وام و تسهیلات باشد نمی‌تواند سرمایه‌گذار مطلوب و مطمئنی باشد، اظهار کرد: در هچیرود هیات عالی و کمیسیون سرمایه‌گذاری تشکیل و در این رابطه جلسات متعددی برگزار شد؛ همچنین فرصت‌های خوبی برای جذب سرمایه‌گذار وجود دارد.

 وی با اشاره به ۶ کیلومتر ساحل دارای طرح گردشگری و پیاده‌راه ساحلی و آماده بودن جذب سرمایه‌گذار، افزود: در خصوص احداث اِسکله که مقرر بود در چند شهر استان اجرایی شود جای گله وجود دارد زیرا موافقت‌های اصولی انجام شد و اداره گردشگری هم همکاری کرد، اما در حوزه منابع طبیعی منجر به قرارداد نشد.

 شهردار هچیرود از آمادگی این نهاد خدمات رسان برای ساخت اسکله، گفت: در حوزه‌های مانند طرح‌های ورزشی و بومگردی زمین‌های مناسبی وجود دارد تا طرح‌ها اجرایی شود.

این مسئول افزود: جاده پای کوه هچیرود به طول سه کیلومتر یکی از مهمترین طرح‌های گردشگری و سرمایه‌گذاری این شهر است که با قرارداد ۱۰ ساله به شهرداری واگذار شد.

 ردایی با بیان اینکه در این سه کیلومتر فضاهای متنوع و منحصر به‌فردی وجود دارد که موقعیت ویژه و خاصی را برای سرمایه‌گذاری فراهم کرده است، یادآور شد: دو پروژه بزرگ شامل هتل پسرخاله پایدار و برج تجاری مسکونی صادقیان نیمه کاره رها شدند و از مالکان درخواست کردیم که جهت تکمیل و بهره‌برداری آن اقدام کنند زیرا وجود طرح‌های نیمه تمام خود مانع سرمایه گذاری‌های جدید در شهر است.

 شهردار هچیرود، یکی از شاخص‌های مهم و پیشرو در اقتصاد را تعداد و مساحت پروانه‌های ساختمانی در هر شهر دانست و خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه امسال شاهد رشد ۳۰ درصدی پروانه ساختمانی صادره در شهر هچیرود بوده‌ایم و این سیگنال‌ مثبت برای رونق اقتصادی، بهبود وضعیت کسب و کار و فرصت اشتغال و در نهایت توسعه زیرساخت‌های شهری مفید بوده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳ دی ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401100301246
  • خبرنگار : 50201