دکتر صمدی افشار در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه در روزهای آینده شاهد استقرار سازمان انتقال خون در ماکو خواهیم بود، ادامه داد: نیاز به این سازمان در شهرستان بیش از پیش احساس میشد که در آینده ای نزدیک با افتتاح مرکز خونگیری شاهد تحقق این خواسته نیز خواهیم بود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه بخش ام آر ای یکی از پر مراجعه ترین بخش های بیمارستان ماکو است، افزود: در سایه اقدامات صورت گرفته اخیر، با افزایش شیفت کاری این بخش، شاهد کاهش نوبت دهی از یک ماه به نهایتاً دو هفته هستیم که به احتمال زیاد این انتظار، به یک هفته نیز کاهش خواهد یافت.
وی همچنین از راهاندازی مرکز تزریقات شیمی درمانی در ماکو خبر داد و افزود: این اقدام در پی درخواست و همچنین نیاز شهرستان به این بخش راه اندازی شد که باعث می شود تا بیماران، مسافت های طولانی از ماکو را تا مرکز استان و یا شهرستان های همجوار طی نکرده و در شهر خود درمان شوند.
دکتر صمدی با اشاره به اینکه تجمع در بیمارستان تحت عنوان بیمار و یا همراه بیمار بسیار زیاد است، عنوان کرد: با ساماندهی بیماران سرپایی و قسمت اورژانس و همچنین تقویت زیرساخت نوبت دهی اینترنتی در آینده نزدیک شاهد کاهش تجمعات در بیمارستان ماکو خواهیم بود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ماکو، با اشاره به اینکه یکی دیگر از مشکلاتی که برای بیمارستان ماکو مطرح می شد شکل اشتباه توزیع غذا برای بیماران بود که در حال حاضر با ارتقای شرایط و نوع غذا ها این کار با حضور یک کارشناس ارشد و یک کارشناس متخصص در زمینه غذا برای بیماران صورت می گیرد.
انتهای پیام