کیوان کاشفی در آیین افتتاح هفتمین همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه که عصر امروز( دوم دی ماه) به میزبانی کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به برگزاری شش دوره همایش ملی تعامل صنعت و دانشگاه در سالهای گذشته و وقفهای که به دلیل شرایط کرونا طی دو، سه سال گذشته ایجاد شد، گفت: اکنون کرمانشاه میزبان همایش هفتم با رویکرد دانشبنیان است.
وی از در نظر گرفتن بخشهای متعددی از جمله پنلهای تخصصی، کارگاههای آموزشی و... برای این همایش یاد کرد و با بیان اینکه ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش وصول شده که ۱۶۰ مورد آن مورد تایید بوده است، گفت: استقبال از این دوره همایش بیسابقه بوده است.
کاشفی با اشاره به رویکرد دانشبنیان این دوره از همایش، خاطرنشان کرد: شرکتهای دانشبنیان طی سالهای اخیر نقش مهمی در پیوستگی صنعت و دانشگاه داشتند و از همین رو در این همایش مورد توجه قرار گرفته است.
عضو هیات رییسه اتاق ایران سپس از اهمیت تعامل صنعت و دانشگاه یاد کرد و با بیان اینکه به نظر میرسد اکنون حلقه مفقوده این دو بخش در حال شکلگیری است، افزود: امروز دانشگاه در زمینه تکنولوژی، نیروی کار ماهر و ... به کمک صنایع آمده و بخش تولید نیز در سالهای گذشته اقبال بیشتری به دانشگاهها داشتند.
کاشفی ابراز امیدواری کرد، بهبود تعامل صنعت و دانشگاه به کمک حل مشکلات اقتصادی کشور و ترسیم آیندهای روشن برای کشور بیاید و ادامه داد: لازم است حوزه آموزش فنی و حرفهای نیز به عرصه تعامل صنعت و دانشگاه اضافه شود.
وی بر اهمیت عملیاتی شدن تعامل صنعت و دانشگاه و گرفتن خروجی مناسب از آن نیز تاکید کرد و یادآور شد: برای این منظور باید چند پروژه اجرایی منتخب را در سطح کشور کلید بزنیم و از تجارب موفق دیگر کشورها نیز در این زمینه استفاده کنیم.
رئیس اتاق کرمانشاه معتقد است، باید به تدریج از برگزاری همایش تعامل صنعت و دانشگاه به سمت پروژههای عملیاتی برویم.
کاشفی از اهمیت عملیاتی شدن تعامل صنعت و دانشگاه برای آینده اقتصاد کشور هم یاد کرد و افزود: فشار تحریمها همیشه به این شکل باقی نخواهد ماند و زمانی شاهد بازگشایی درهای کشور خواهیم بود که باید برای آن زمان آماده باشیم.
وی همراهی صنعت و دانشگاه را برای ارتقا و تامین تکنولوژی و همچنین تربیت نیروی کار ماهر و متخصص برای دوران پساتحریم ضروری دانست.
انتهای پیام