مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور در آیین افتتاح این طرح اظهار کرد:در طرح دارویار بیش از ۳۹۰ قلم دارو به بیمه ها و تحت تعهدات بیمه ای برای کاهش پرداختی ها از جیب مردم اضافه شده است.
میرهاشم موسوی با بیان اینکه در دولت سیزدهم بیماری های خاص تحت پوشش کامل بیمه درمانی و خدماتی قرار گرفته اند و انواع دارو و خدمات مورد نیاز برخی بیماریها به تعهدات بیمه ای اضافه شده است،تصریح کرد: در بحث فرزندآوری صددرصد خدمات ناباروری به دلیل هزینههای بالای خدمات ناباروری تحت پوشش خدمات بیمه درمانی قرار گرفتهاند.
وی ادامه داد: امروز مفتخریم که در نظام جمهوری اسلامی ۲۰ درمانگاه قبل از انقلاب به ۴۰۰ مرکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی مستقیم تامین اجتماعی افزایش پیدا کرده است.
موسوی با اشاره به اینکه تامین اجتماعی با بیش از ۵۰ درصد جامعه ارتباط مستقیم دارد، یادآور شد: حدود ۵۳ درصد جامعه تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که خدمات بیمهای متنوع به آنها ارائه میشود.
۷۳ درصد جامعه ۸۵ میلیون نفری کشور تحت پوشش بیمه های اجتماعی هستند
وی گفت: به برکت جمهوری اسلامی ۷۳ درصد جامعه ۸۵ میلیون نفری کشور تحت پوشش بیمه های اجتماعی هستند حال اینکه در قبل از انقلاب تنها ۲۰ درصد جامعه ۳۰ میلیون نفری آن زمان تحت پوشش بیمه اجتماعی بودند.
موسوی بیمههای اجتماعی را چتر آسایش امنیت مردم دانست و اظهار کرد: در اصل ۲۲ قانون اساسی مکلف هستیم همه آحاد جامعه را تحت پوشش بیمه اجتماعی قرار دهیم که این امر مهم در حال انجام بوده و از استانداران، فرمانداران و مسئولاو امر درخواست داریم در زمینه بیمه اجتماعی هم افزایی لازم را داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه ظرفیت مهمی که میتوان امنیت و آسایش را برای مردم تدارک ببینم در بیمه اجتماعی نهفته است، خاطرنشان کرد: در حال حال حاضر ۳۰ درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه نیستند و در برخی از شهرستانها میزان ضریب پوشش بیمهای پایین تر از میانگین کشوری است که میطلبد با هم افزایی کمک نسبت به بیمه این میزان جمعیت نیز اقدام شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بیان کرد: در بحث درمان به برکت انقلاب اسلامی و رویکرد در دولت مردمی ۱۰۰ درصد جامعه تحت پوشش بیمه های درمانی هستند ضمن اینکه در چند ماه گذشته با دستور رئیس جمهور به حوزه سلامت حدود پنج تا شش میلیون نفر از جمعیت کشور که بیمه درمانی نداشتند تحت پوشش بیمه درمانی قرار گرفتند.
موسوی یادآور شد: در حال حاضر سه پروژه درمانی در حوزه تأمین اجتماعی در استان همدان در حال ساخت بوده و یک پروژه درمانگاه تامین اجتماعی نیز امروز در شهرستان کبودراهنگ کلنگ زنی میشود.
تصویب توسعه فاز دوم گاوداری ۶۰۰۰ راسی درگزین ظرف شش ماه آینده
وی از تصویب توسعه فاز دوم گاوداری ۶۰۰۰ راسی شستا درگزین در این سفر خبر داد و گفت: در سفر امروز توسعه فاز دوم دامداری ۶۰۰۰ راسی درگزین را مصوب کردیم که با تامین منابع در شش ماه آینده ۱۰۰۰ راس دام به این گاوداری وارد خواهد شد.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس هم اظهار کرد: پروژه درمانگاه تأمین اجتماعی در چهار سال گذشته متوقف شده بود و پیمانکار طرح کاری انجام نمی داد که با پیگیری لازم این طرح به سرانجام رسید.
فتحالله توسلی ادامه داد: تجهیزات و نیروی لازم برای این درمانگاه از طریق آزمون تأمین شده است و با افتتاح امروز آن دسترسی مردم این منطقه به خدمات درمانی افزایش مییابد.
استفاده از نیروی بومی در استخدام از نقاط مثبت درمانگاه تأمین اجتماعی بهار
وی با بیان اینکه استفاده از نیروهای بومی در این درمانگاه از نقاط قوت این پروژه به شمار میرود، یادآور شد: امروز کلنگ درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان کبودراهنگ نیز به زمین زده شد که امیدواریم در مدت کوتاهی شاهد نظاره گر افتتاح آن به عنوان دهمین درمانگاه تأمین اجتماعی سطح استان باشیم .
توسلی خاطرنشان کرد: پروژه زیرگذر شهید زارعی و درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان بهار جزء پروژه هایی بود که سالها نیمه تعطیل متوقف شده بود و اگر پیگیری انجام نمیگرفت سرانجام آن مشخص نبود.
وی افتتاح پروژه درمانگاه تامین اجتماعی بهار و پروژه زیرگذر شهید زارعی این شهرستان را در کمتر از دو هفته نشان از تلاش و خدمت دولت و مسئولان و مجلس به مردم دانست و افزود: مردم شهرستان بهار و کبودراهنگ لایق و شایسته خدمات بیشترین ها هستند.
توسلی از قول مساعد مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برای پیگیری احداث درمانگاه در مهاجران خبر داد و یادآور شد: به علت بافت کشاورزی و کارگری روزانه ۶ تا ۷ هزار کارگر در لالجین در شهرکصنعتی فعالیت دارند.
استاندار همدان نیز اظهار کرد: سطح درمانگاه های احداث شده و در دست تجهیز و تکمیل تأمین اجتماعی در سطح استان و شهرستانها جزء بهترین درمانگاه ها و درحد بیمارستانهای خصوصی و بیمارستانهای خارج از کشور هستند.
علیرضا قاسمیفرزاد افزود: بیمه بیکاری در شهرستان بهار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵ تا ۲۰ درصد رشد داشته است که این امر نشان از آن دارد این شهرستان در مدار تولید بوده و مشغول به کار هستند.
وی همچنین یادآور شد: درمانگاه تأمین اجتماعی شهرستان کبودراهنگ نیز امروز با حضور رئیس سازمان تأمین اجتماعی کشور کلنگ زنی شد که خبر خوبی برای شهروندان این شهرستان بود.
فرماندار شهرستان بهار نیز اظهار کرد: افتتاح این درمانگاه خدمت بزرگی را به جامعه کارگری و مردم شهرستان ارائه خواهد داد.
روحالله نباتی افزود: این پروژه بزرگ با همکاری همه دستگاه ها و تلاش و حمایت استاندار، پیگیری نماینده شهرستان در بحث بودجه منابع اعتباری و تامین نیروی انسانی و با همکاری همکاران ما در شهرستان از شهردار و شورا این اتفاق خوب افتاد .
وی تصریح کرد: این پروژه ها برای این است که مردم از خدمات دولت نظام استفاده کنند و از رسانه ها درخواست داریم خدمات دولت انقلابی و دولت مردمی و نظام اسلامی را به همه مردم انعکاس دهند چراکه دشمن آنچنان فضای روانی و تبلیغاتی ایجاد کرده که اجازه ندهد مردم متوجه خدمات نظام شوند.
وی یادآور شد: در اوایل انقلاب یک خانه بهداشت مناسب در شهرستان وجود نداشت اما اکنون به لطف زحمات مسئولان نظام اسلامی یک بیمارستان واقعا در شان مردم در شهرستان داریم و درمانگاه تامین اجتماعی نیز امروز افتتاح خواهدشد.
ورود روزانه ۲۰ هزار کارگر به شهرستان بهار در فصول تابستان
وی با بیان اینکه شهرستان بهار یک شهرستان کاملا کشاورزی، صنعتی و یک شهرستان پر از کارگر است، خاطرنشان کرد: در فصل تابستان روزانه ۲۰ هزار نفر کارگر وارد شهرستان میشود و شهر لالجین ۷۰۰۰ کارگر و در دو شهرکصنعتی روزانه ۴۰۰۰ کارگر وارد و خارج میشود ضمن اینکه بخش صالح آباد و سه راهی زاغه اکثرا تریلی ساز بوده و کارگر هستند و می طلبد به این بخش ها هم در بحث احداث درمانگاه توجه ویژه شود.
به گزارش ایسنا، این پروژه در زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع، نهمین درمانگاه ملکی تامین اجتماعی استان همدان است که در دو طبقه و با ۴۵میلیارد تومان اعتبار به بهره برداری رسید و با چهار پزشک عمومی همزمان و ۲۸ نیروی انسانی فعالیت خواهد کرد.
انتهای پیام