سید علی حسینزاده در گفتوگو با ایسنا، در خصوص پیروزی در انتخابات هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضای خراسان رضوی اظهار کرد: هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا از ۶ گروه بیماری تالاسمی، ام اس، هموفیلی، دیالیز، همودیالیز و پیوند اعضا تشکیل شده و با توجه به ۲ گروه ورزشکاران آقا و خانم مجموعا ۱۲ گروه هستند.
وی با بیان اینکه در نیمه اول سال جاری ورزشکاران ما به ۸۰ درصد مسابقات قهرمانی کشور اعزام شدهاند، گفت: مسابقات قهرمانی کشور ویژه بیماران خاص طی یک یا دو هفته آینده در اصفهان برگزار خواهد شد و امید است در بهمن ماه نیز مسابقات قهرمانی کشور ویژه بیماران دیابتی در خوزستان برگزار شود.
رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء خراسان رضوی این هیات را به مثابه یک اداره ورزش دانست و گفت: ۶ گروه بیماری خاص در ۱۱ ورزش فعال هستند این در حالی است که سایر هیاتها از جمله والیبال، بسکتبال و... تنها در یک نوع ورزش فعالیت میکنند، از این رو هیات ورزش بیماران خاص گسترده و پهناور است.
حسینزاده در خصوص امکانات موجود برای فعالیت ورزشکاران این هیات گفت: براساس آمار جهانی ۱۵ درصد افراد یک جامعه مبتلا به بیماری دیابت هستند، بنابراین در مشهد حداقل ۵۰۰ الا ۶۰۰ هزار نفر مبتلا به دیابت هستند و متاسفانه ما فضایی برای ورزش این ورزشکاران نداریم.
وی افزود: هدف ما در این هیات افزایش امید به زندگی ورزشکاران است که از آن حالت سستی و رخوت خارج شود و از طرفی مصرف دارو آنها کاهش مییابد که از نظر اقتصادی حائز اهمیت است و به ویژه امید به زندگی آنها به خانواده و محیط زندگی آنان تسری مییابد.
رئیس هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضاء خراسان رضوی خاطرنشان کرد: اهداف ما برای آینده بستگی به امکاناتی که نهادها در اختیار ما بگذارند دارد، اما اولین اقدام ما استعدادیابی خواهد بود؛ ضمن اینکه ما تنها هیاتی هستیم که از دیدن ورزشکار خود خرسند نیستیم چراکه دوست نداریم شاهد افزایش بیماریهای خاص باشیم.
انتهای پیام