مجتبی بنیادیان در گفتوگو با ایسنا با اشاره به طرح شهید وزوایی، اظهار کرد: این طرح در راستای اعطای تسهیلات دانشجویی به دانشجویان مستعد مقاطع مختلف تحصیلی شاغل به تحصیل و در راستای توانمندسازی آنها اجرا میشود.
رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری افزود: فراخوان این طرح برای دانشجویان شاغل به تحصیل در استان در مهرماه (دانشجویان جدیدالورود) و اواخر خردادماه و اوایل تیرماه برای دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاهها ارسال میشود که در این طرح ویژگیهایی همچون معدل آموزشی، رتبه کنکور، کارهای پژوهشی از جمله مقالات، اخذ رتبههای فرهنگی و علمی، رتبههای برتر کنکور، کسب رتبه در جشنوارههای معتبر و اختراعات ثبت شده مخترعان حائز امتیاز بوده و دانشجویانی که حداقل امتیاز را کسب کنند میتوانند از این تسهیلات برخوردار شوند.
وی گفت: تا سال گذشته تعداد دانشجویانی که مشمول این طرح میشدند تعداد محدودی بود اما اکنون براساس تعریف دایره نخبگانی از سوی بنیاد ملی نخبگان و باتوجه به اطلاعرسانیهای صورت گرفته امسال تعداد دانشجویان شاغل به تحصیل در استان رشد پنج برابری داشته است.
بنیادیان ادامه داد: دانشجویان علاوه بر این حمایتها در دانشگاه خود و در کنار یک استاد موظف به انجام کار آموزشی یا پژوهشی هستند، یعنی بخشی از توانمندسازی دانشجویان نخبه در خود دانشگاه انجام میشود.
رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری به طرح جذب مستعدین برتر در مراکز دانشگاهی، علمی پژوهشی و جذب در دستگاههای اجرایی استان اشاره کرد و گفت: به دنبال اعلام فراخوان و در صورت کسب امتیاز لازم، واجدین شرایط در دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی یا دستگاههای اجرایی استان جذب میشوند.
بنیادیان افزود: آنچه امسال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مطرح و در شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده است، این بوده که ۲۰ درصد از افرادی که قرار است در دانشگاهها و مراکز علمی پژوهشی جذب شوند باید از مستعدین و نخبگان مورد تائید بنیاد ملی نخبگان باشند که این امر، ظرفیتی برای جذب راحتتر نخبگان در دانشگاهها است.
وی ادامه داد: برای جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی به صورت متمرکز و ملی با سازمان امور استخدامی هماهنگیهای لازم انجام شده که بعد از اعلام فراخوان افراد متقاضی ثبتنام خود را انجام و پس از بارگذاری مدارک به همراه رزومه کاری، در صورت به حد نصاب رسیدن امتیاز مدنظر، پذیرفته و برای جذب در دستگاههای اجرایی به سازمان امور استخدامی معرفی میشوند، کما اینکه حدود شش نفر از مستعدین برتر استان در این فراخوان پذیرفته و به سازمان امور استخدامی معرفی شدهاند.
رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به طرح شهید احمدی روشن به عنوان یک طرح مسئلهمحور، بیان کرد: مجموعا حدود هفت هسته مسالهمحور توسط نخبگان تشکیل شده است.
وی در پایان با اشاره به طرح شهید بهشتی، خاطرنشان کرد: این طرحی که قرار است از امسال اجرایی شود و مربوط به حل مسائل اولویتدار استانها، منطقه یا یک واحد اجرایی و صنعتی بوده که هزینههای اولویتمحور توسط بنیاد نخبگان پرداخت میشود، اما هزینه طرحهای تقاضامحور که صاحب مسئله متقاضی باشد، ۷۰ درصد توسط ارگان متقاضی و ۳۰ درصد توسط بنیاد نخبگان پرداخت میشود، در این طرح تیم خبرهای متشکل از اعضای هیات علمی و کارشناسان زبده به رفع مسائل مربوطه میپردازند که امید است امسال حداقل یک طرح اولویتمحور از مسائل اولویت دار استان انجام شود.
انتهای پیام