به گزارش ایسنا، یحیی صالح طبری با اشاره به آغاز فصل سرما و استفاده مردم از وسایل گرمایشی، گفت: در همین راستا نیز تعداد مسمومیتها با گاز مونوکسید کربن افزایش یافته اما این افزایش در شرایط فعلی خیلی منطقی به نظر نمیرسد.
وی با اشاره به اینکه گاز مونوکسید کربن ۹ برابر اکسیژن، قابلیت چسبندگی به هموگلوبین خون را دارد، گفت: این گاز هیچ بو و رنگی ندارد و به راحتی جان انسانها را میگیرد و لذا افرادی که از لوازم گازسوز استفاده میکنند حتماً باید از استاندارد و سالم بودن مجاری خروجی گاز مطمئن شوند.
رئیس مرکز اورژانس تهران درمورد علائم شایع مسمومیت با گاز مونوکسید کربن نیز گفت: شایعترین علامت در فرد هوشیار و بیدار که با گاز مونوکسید کربن مسموم شده سردرد است، بعد از آن بیحالی و سرگیجه و تهوع و استفراغ کاهش هوشیاری و نهایتاً تشنج است و ممکن است منجر به فوت شود.
صالح طبری با بیان اینکه مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در خواب معمولاً منجر به مرگ خواهد شد گفت: علائم مسمومیت با گاز مونوکسید در کودکان و شیرخواران کمی متفاوتتر بوده و معمولا با گیجی و بی میلی و اختلال در تغذیه و شیر نخوردن همراه است.
گزارش پیشنهادی در همین زمینه: زنگ خطر تکراری برای یک مرگ آرام
وی درباره اینکه در مواجهه با فردی که دچار گازگرفتگی شده چه کاری باید انجام داد، نیزگفـت: اولین و سریع ترین کاری که برای افراد مسموم به این گاز باید انجام شود رساندن اکسیژن و کم کردن لباسهای این افراد و تماس با اورژانس است.
انتهای پیام