به گزارش ایسنا، مقامات چین از ابتدای همه گیری کووید۱۹ سیاست "کووید صفر" را برای مهار شیوع این بیماری اتخاذ کرده بودند با این حال اخیرا اقدام به لغو بسیاری از محدودیت های کرونایی کرده اند.
از آنجایی که کووید۱۹ بر خلاف اکثر کشورها در طول این همه گیری در چین گردش چشمگیری نداشته، در حال حاضر مصونیت جمعی افراد جامعه پایین است که این موضوع نگرانی هایی را در مورد افزایش آمار مبتلایان به این بیماری یا حتی جهش های جدید ویروس در این کشور به وجود آورده است.
پکن امروز پنج مورد مرگ ناشی از عوارض ابتلا به کووید۱۹ را گزارش کرد در حالی که این آمار روز گذشته (دوشنبه) دو مورد بوده است.
در مجموع، چین از زمان شروع همه گیری کووید۱۹ در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی، تنها ۵۲۴۲ مورد مرگ ناشی از این بیماری را گزارش کرده که بر اساس استانداردهای جهانی، آمار بسیار پایینی است.
از زمان کاهش محدودیت های کرونایی، برخی از بیمارستان های چین شاهد افزایش بستری بیماران کرونایی بوده اند و دارو در برخی از داروخانه های این کشور نیز کمیاب شده است زیرا بسیاری از افراد به این بیماری مبتلا شده یا نگران ابتلا به آن هستند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، برخی از کارشناسان بهداشت تخمین می زنند که ۶۰ درصد از مردم چین - معادل ۱۰ درصد از جمعیت جهان - ممکن است در ماه های آینده به این ویروس مبتلا شوند و بیش از دو میلیون نفر نیز ممکن است جان خود را از دست بدهند.
انتهای پیام