حمید حسنلو در گفتوگو با ایسنا، درباره احداث قنات و حل مشکل آب شرب در شهر چورزق شهرستان طارم، اظهار کرد: تامین آب شهرستان طارم از طریق آبهای زیرسطحی رودخانهها انجام میشود و در این شهرستان چاه عمیق نداریم. همچنین با توجه به اینکه شغل مردم شهرستان کشاورزی بوده و تامین آب موردنیاز کشاورزی از آب رودخانه تامین میشود با شروع فصل تابستان دبی منابع تامین آب روستاها کاهش یافته و مصارف افزایش پیدا میکند به همین دلایل تامین آب شرب مورد نیاز مردم دچار کمبود میشود.
وی افزود: شهر چورزق شهرستان طارم دارای ۲۳۰۰ نفر جمعیت و ۹۰۰ اشتراک آب است که آب شرب این شهر از چشمههای آب شرب شهر چورزق تامین میشود و با افت دبی منابع تامین آب در فصل گرما و مصارف بالای مردم، شهر با کمبود آب مواجه میشوند که برای حل این بحران توسط شرکت آبوفاضلاب استان یک رشته قنات احداث شد.
این مسئول تصریح کرد: با احداث قنات ۲۰۰ متری و اجرای خط انتقال ۳۵۰ متری به مخزن ذخیره در شهر چورزق، کمبود آب فصل گرما حل رفع شده و در این صورتی که رشد جمعیتی و شهرسازی این شهر روند عادی داشته باشد تا ۱۰ الی ۲۰ سال آینده مشکلی در خصوص تامین آب پایدار نخواهند داشت.
حسنلو ادامه داد: روستای ونیسر بخش چورزق طارم با جمعیتی بالغ بر ۱۳۰۰ نفر و ۴۰۰ اشتراک در سالهای قبل دچار همین مشکل بود و با شروع فصل گرما و افزایش مصارف منابع تامین آب دچار افت دبی شدید و گاهاَ خشک میشد که با مشارکت اهالی و دهیار روستا، با احداث یک حلقه چاه و تامین لوله و احداث خط انتقال ۳۲۰۰ متری و تجهیز الکتروپمپ و وسایل برقی، مشکل رفع شد.
مدیر امور آبوفاصلاب شهرستان طارم خاطرنشان کرد: در روستای گیلوان نیز به دلیل برداشت بیرویه از آب رودخانه آب قنات گیلوان خشک شده و تامین آب شرب روستا با مشکل مواجه شده که در صورت حل مشکل اجتماعی و معارضان با احداث قنات در این روستا نیز مشکل تامین آب شرب بهداشتی این منطقه نیز حل خواهد شد.
انتهای پیام