این هنرمند تعزیهخوان که اجرای خود را در تماشاخانه سنگلج روی صحنه میبرد، درباره پیشبینیاش از استقبال تماشاگران از اجرای این تعزیه به ایسنا میگوید: هر هنری طرفداران خود را دارد . تعزیه هم همینطور است. نمایشی است که از ادبیات و نمایش و موسیقی بهره گرفته و میتواند هر مخاطبی را جذب خود کند.
او با ارایه توضیحاتی درباره درونمایه این تعزیه ادامه میدهد: این تعزیه درباره زندگی و شهادت حضرت فاطمه است. از آنجاکه در تعزیه هیچگاه هنرمندان زن بازی نکردهاند، این اجرا نیز با حضور هنرمندان مرد روی صحنه میرود.
عزیزی که این مجلس تعزیه را از ساعت ۱۷ و سی دقیقه اجرا میکند، درباره ساعت اجرای آن میگوید: این ساعت برای اجرای ما مشخص شده بود. با اینکه در این ساعت تماشاگران نمیتوانند با خودروی شخصی به سالن مراجعه کنند ولی امیدوارم با وسایل عمومی بتوانند به راحتی به سالن برسند.
این تعزیهخوان درباره وضعیت تبلیغ و اطلاعرسانی این اجرا هم میگوید: خود ما از طریق کانالها و سایتهایی که میشناسیم، اطلاع رسانی میکنیم. اداره کل هنرهای نمایشی هم با امکاناتی که دارد، در این زمینه کمک میکند. قرار است تراکت هم پخش کنند. جلوی سالن هم که بنر داریم.
محلس تعزیهخوانی حضرت زهرا (س) از روز سه شنبه ۲۹ آذر تا سه شنبه ۶ دی هر روز راس ساعت ۱۷ و سی دقیقه در تماشاخانه سنگلج اجرا میشود.
این تعزیه با حضور هنرمندانی چون احمد عزیزی، مسعود عزیزی، حسین عقیقی، حسین بایگی، حبیب ماهری، حسین حیدری، سید محمد میرنقی، مهدی سعیدی، عباس حیدری، ابراهیم خدا بنده لو، میلاد عزیزی، عرشیا حسینی، امیرعلی رضایی اجرا میشود.
انتهای پیام