به گزارش ایسنا، جلسه آموزش ضمن خدمت کارکنان ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) با موضوع “مهدویت، فرصتها و تهدیدها” با تدریس حجتالاسلام والمسلمین نصوری معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد مهدویت به صوری حضوری در تهران و وبینار در کشور، روز دوشنبه ۲۸ آذرماه برگزار شد.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در این جلسه با اشاره به روایتی از امام زمان(ع) که فرمود حضرت زهرا الگوی من است، گفت: وقتی امام زمان(عج) میگوید حضرت زهرا(س) الگوست، یعنی فقط الگوی زنان نیست و شامل مردان هم میشود.
وی با تاکید بر استفاده از منش و اخلاق حضرت زهرا(س) در دفاع از امام و ولایت افزود: در روایات مختلف داریم که مردم با امام زمان خود محشور می شوند و در زندگی تلاش کنیم با نگاه اطاعت از امام که در زندگی حضرت زهرا(س) نمایان بود زندگی کنیم.
حجتالاسلام نصوری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود فرصت ها و تهدیدها در مهدویت گفت: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به دو مطلب در زمینه مهدویت اشاره کردند که به عنوان سرلوحه فعالیت در حوزه مهدویت است.
وی اولین مطلب را آمادگی برای ظهور به معنای اثرگذاری در ظهور حضرت و مطلب دوم را تمدن سازی به معنای تبدیل فرهنگ عنوان کرد.
حجت الاسلام نصوری اظهار کرد: چند امر قطعی در خصوص ظهور وجود دارد که باید نسبت به آن آگاهی داشته باشیم که در مرحله اول آمادگی برای ظهور است و بدانیم ظهور قابل تاخیر است لذا انسان منتظر نباید تقصیر در تاخیر ظهور امام داشته باشد و بدانیم ظهور قطعا نیاز به ابزار دارد.
وی افزود: انقلاب اسلامی فرصتی بسیار عالی است برای ترویج مهدویت و آماده سازی ظهور و باید با تمدن سازی به معنای تبدیل یک فرهنگ به فرهنگ دیگر، در جامعه امروزی فرهنگ انتظار را ترویج کنیم.
حجت الاسلام نصوری خاطرنشان کرد: فرهنگ انتظار نگاه توحیدی دارد و توحید محور است و باید زندگی با معیار توحیدی رشد پیدا کند.
وی در ادامه افزود: فرهنگ انتظار شریعت محور است لذا باید دستورات و مبانی را بشناسیم و به دنبال یادگیری آن باشیم، فاصله بین عالم و مردم و بالعکس زمینه دخالت افراد غیر متخصص را فراهم می کند. فرهنگ انتظار بر پایه صداقت است و این در مقابل مسائل کذب و دروغ نمود دارد و به عنوان یک منتظر باید تمدن سازی انجام دهیم. در آئینهای مختلف معتقد به آمدن منجی هستند و روایات مختلفی در این زمینه وجود دارد و این توجه به نجات و منجی نشانه وحدت بین همه است و باید با آسیب شناسی زمینه را فراهم کنیم.
وی با اشاره به اینکه در نظام آموزشی مدارس، دانشگاه و حوزه جای ترویج فرهنگ مهدویت خالی است، گفت: در دانشگاههای مختلف و در موسسات عالی پیرامون آخرالزمان بحث و گفتگو میشود و باید تلاش کنیم با استفاده از ابزار هنر در ترویج مهدویت و شناخت امام زمان اثرگذار باشیم چرا که دنیای امروز دنیای استفاده از هنر و به روز است.
وی با تاکید بر اینکه مطالب باید بر اساس نگاه مخاطبین عنوان شود، گفت: تهدیدات را جدی بگیریم، تهدیدات ظهور امام زمان بسیار زیاد است و جامعه مهدویت باید آن را جدی بگیرند.
حجتالاسلام نصوری با بیان اینکه جامعه به جای اینکه در پی عوامل ظهور باشند به دنبال علائم ظهور هستند، گفت: به فرموده مقام معظم رهبری تطبیق علائم و نشانههای ظهور غلط و انحراف است و با نگاه احساسی و عاطفی نباید به مساله مهدویت ورود کرد.
وی افزود: ادعاهای نوظهور زمینه فساد را فراهم میکند و باید رویکرد نگاه اثباتی به امام زمان را پررنگ جلوه بدهیم.
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد مهدی موعود(عج) در پایان با اشاره به وجود چهار کار جدی در زمینه ظهور و مهدویت گفت: سطح معرفت معنویت خود را نسبت به امام زمان زیاد کنیم و فعالیتهای خود را برای امام حی انجام دهیم، معرفتی که ظهور امام زمان را حس کنیم و ببینیم در نوع رفتار و برخورد ما امام زمان راضی هست یا خیر؟
وی محبت به امام زمان(عج)، اطاعت از ولی خدا و اطاعت پذیری و فعالیت در زمینه ظهور حضرت را از دیگر کارهای جدی در زمینه ظهور بیان کرد.
انتهای پیام