معاون وزیر خبرداد:

افزایش تعداد تعاونی‌های فعال در کشور به ۱۰۱ هزار تعاونی

معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در ابتدای شروع به کار دولت، ۹۷ هزار تعاونی فعال در کشور داشتیم که با رشد ۲.۵ درصدی اکنون بیش از ۱۰۱ هزار تعاونی فعال در کشور مشغول فعالیت هستند.

به گزارش ایسنا، مهدی مسکنی روز دوشنبه ۲۸ آذرماه در کارگروه اشتغال و توسعه شهرستان ملایر به اقدامات دولت سیزدهم در راستای حمایت از تعاونی‌ها اشاره و مطرح کرد: از ابتدای شروع به کار با رویکرد توسعه تعاونی‌ها در کشور اقدامات خاصی انجام شده است.

مسکنی با بیان اینکه از ابتدای شروع بکار دولت سیزدهم، ثبت تعاونی‌ها ۲.۵ درصد و تعداد شاغلین در تعاونی‌ها ۳.۵ درصد افزایش یافته است، گفت: این آمار نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد تعاونی‌ها آینده خوشی دارند.

وی به افزایش ۱۸۱ درصدی پرداخت تسهیلات در حوزه تعاونی‌ها اشاره و تصریح کرد: این آمار با توجه به مشکلات یک سال گذشته و مشکلات مالی موجود در کشور، نشان از توجه ویژه دولت به این بخش دارد.

معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ضمن اشاره به حمایت‌های بانک توسعه تعاون گفت: تمامی تسهیلات تکلیفی که توسط دولت به بانک توسعه تعاون ابلاغ شده، پرداخت شده است.

مسکنی ادامه داد: در هشتاد و سومین شورای عالی اشتغال کشور با حضور رئیس جمهور مصوب شده است که ۲۵ درصد از مصوبات تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ در حوزه و بخش تعاون  پرداخت شود.

وی این اقدام را در راستای رسیدن به سهم ۲۵ درصدی از سهم تولید ناخالص ملی دانست و بیان کرد: این مصوبه که به مدیرکل استان‌ها برای اجرا ابلاغ شده است، یکی دیگر از بخش‌های حمایتی دولت سیزدهم از تعاونی‌ها است.

وی با بیان اینکه طرح کهکشان تعاون در راستای توسعه کسب و کارهای خوشه محور و شبکه‌ای تصویب شده است، گفت: کهکشان تعاون از طرح‌های جدیدی است که به تازگی در سازمان برنامه بودجه تصویب شد.

مسکنی خاطرنشان کرد: این طرح در بخش فعالیت شبکه‌ای است که در تعاونی‌های تامین نیاز، تولیدی و سپس اتحادیه‌ای اجرا و ۱۳۰۰ میلیارد تومان بودجه برای آن در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه چهار استان برای اجرای این طرح در نظر گرفته شده است، افزود: با توجه به ظرفیت‌های ویژه شهرستان ملایر، در این شهرستان به عنوان پنجمین منطقه کشور طرح کهکشان تعاون اجرا شده و  ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته می‌شود.

مسکنی با تاکید بر اینکه برندینگ و مارکتینگ از نیازهای روز دنیا در حوزه کسب و کار هستند، گفت: تعاونی ها در کنار توجه به مسئله آموزش باید به این دو موضوع نیز توجه ویژه داشته باشند.

وی کارگر ماهر را از نیازهای ضروری در بخش صنعتی روز دنیا خواند و گفت: انقلاب صنعتی چهارم در حوزه کارگر ماهر و نیروی کار زبده است که اهمیت بخش آموزش را نشان می‌دهد.

معاون تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی راز موفقیت در حوزه اشتغال را نگهداری نیروی کار و انسانی با تخصص و ماهر دانست و یادآور شد: تعاونی‌ها باید توجه ویژه‌ای به مسئله آموزش نیروی کار متخصص داشته باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۸ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401092819154
  • خبرنگار : 50416