علیرضا مفرح در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: صاحبان صنایع و اصناف میتوانند در توافق با سازمان امور مالیاتی، مالیات متعلق به شرکت یا حرفه خود را به محل مورد نظر این سازمان در حوزه سلامت صرف کنند و فیش آن را به اداره مالیاتی تحویل دهند.
وی، با اشاره به ماده ۱۷۲ قانون مالیاتهای مستقیم مبنی بر استفاده از معافیت مالیاتی، تصریح کرد: این قانون مواردی را شامل میشود که به موجب آن اشخاص حقیقی و حقوقی به حسابهای تعیین شده از طرف دولت به منظور بازسازی،کمک و نظیر آن به صورت بلاعوض پرداخت میکنند.
رئیس اداره سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تأکید کرد: اعتبار پرداختی یا تخصیصی و یا کمکهای غیرنقدی بلاعوض اشخاص حقیقی یا حقوقی جهت تعمیر، تجهیز، احداث و یا تکمیل مراکز بهداشتی و درمانی طبق ضوابطی که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین میکند، مشمول این قانون میشود.
مفرح تصریح کرد: کمکهای نقدی و غیر نقدی اشخاص بابت ساخت بیمارستان، مراکز بهداشتی درمانی و تأمین امکانات و تجهیزات مورد نیاز آنها که در محدوده اراضی دانشگاههای علوم پزشکی دولتی واقعشده و مالکیت آنها نیز متعلق به دانشگاه است که مشمول معافیت مالیاتی میشود.
رئیس اداره سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: کاشان رتبه بالایی در بخش خیران دارد و باید بسترهای فعالیت نیکوکاران در بخش بهداشت و درمان را به بهترین شکل فراهم کنیم.
وی افزود: مشارکت شهروندان نیکوکار کاشان در حوزه سلامت سابقه دیرینه دارد و پیشگام کارهای خیرخواهانه در کشور هستند و در حال حاضر نیز بیش از ۴۰۰ نفر در مجمع خیرین سلامت این شهرستان با دانشگاه علوم پزشکی کاشان همکاری میکنند.
انتهای پیام