محلول‌سازی و استوکیومتری

انجمن علمی دانشجویی صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، جلسه مجازی «محلول‌سازی و استوکیومتری» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این جلسه با تدریس دکتر امیر پیکر - دکتری تخصصی صنایع غذایی گرایش شیمی مواد غذایی - یکم دی ماه از ساعت ۹ تا ۱۳ در بستر اسکای‌روم برپا می‌شود.
«ایمنی در آزمایشگاه»، «تعاریف پایه محلول‌سازی»، «محلول‌سازی از ترکیبات مایع-جامد و تیترازول‌ها»، «استوکیومتری»، «محلول‌سازی در رقت‌های پایین»، «محلول‌سازی در روش کروماتوگرافی و منحنی کالیبراسیون» سرفصل‌های این جلسه است و علاقه‌مندان برای شرکت در آن و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۰۹۱۳۶۶۳۳۲۸۰ تماس بگیرند.
انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۷ آذر ۱۴۰۱ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 1401092718300
  • خبرنگار :