حسن ذبیحی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: موضوع فرزندآوری یکی از موضوعات اورژانسی حوزه بهداشت و سلامت است و به جهت بُعد اجتماعی، اقتصادی، دینی، امنیتی و... بهعنوان یک تکلیف عمومی مطرح میشود.
وی با بیان اینکه کاهش فرزندآوری در جامعه و پیرشدن جمعیت، ریشه در باورهای غلط فرهنگی دارد و اصلاح این وضعیت نیازمند فرهنگسازی عمومی است، افزود: مهمترین بخش افزایش جمعیت مسئله فرهنگسازی و ارزشگذاری است و رفع مشکلات ازدواج، فرزندآوری، بچهداری، زایمان و کاهش نگرانیها در این زمینه کمککننده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان، تصریح کرد: در شش ماه نخست سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۹۰ نوزاد در شهرستان اردستان متولد شدند که در مقایسه با سه سال گذشته که این تعداد به ترتیب ۲۸۷ ،۲۶۶ و ۲۳۰ نفر بوده است از افزایش چشمگیری برخوردار بوده، به طوری که نشان میدهد روند کاهش موالید در اردستان متوقف شده است.
ذبیحی ابراز امیدواری کرد با توجه به اجرای برنامههای مختلف برای جوانسازی جمعیت شاهد افزایش موالید شهرستان در ماهها و سالهای آینده باشیم. مردم میتوانند اگر در هر یک از موضوعات طرحهای حمایتی جوانی جمعیتی سؤال و یا راهنمایی نیاز داشتند با مراکز بهداشت تماس حاصل کنند.
وی افزود: دولت برنامههای ویژهای برای افزایش نرخ فرزندآوری در حوزههای مختلف برای زوجهای جوان دارد و آنچه موجب افزایش اعتماد مردم در حوزه فرزندآوری میشود، اجرای قانون است که دستگاههای دولتی باید وظایف خود را در این راستا پیگیری کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان اردستان با اشاره به مجموع اقدامات این حوزه در ترغیب خانوادهها و زوجهای جوان به موضوع فرزندآوری، گفت: میزان باروری اختصاصی در سنین ۲۵ تا ۳۵ سال افزایش قابل توجهی داشته و این میزان در سنین زیر ۲۰ و بالای ۴۰ سال نیز از ۶ و ۱۱ درصد به ۲۳ و ۱۴ در صد افزایش پیدا کرده است که نشان از افزایش تمایل خانوادهها به فرزند آوری دارد.
انتهای پیام