سلمان محمدی، امروز(26 آذر) در همایش موسسان، مدیران و مربیان کودکستانهای نواحی سه گانه کرمانشاه با بیان اینکه برنامه کودکستانها باید همگام با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و در راستای تعلیم و تربیت اسلامی کودکان باشد، گفت: باید از کودکستانها کودکان را با هویت ایرانی اسلامی آشنا کنیم.
وی با بیان اینکه برنامههای کودکستانها باید بر اساس محتوای سازمان تعلیم و تربیت باشد، گفت: نگاه یکپارچه به تعلیم و تربیت در تمامی دوران تحصیل فرد از دوره قبل از آموزش رسمی در کودکستان گرفته تا آموزش رسمی در مدرسه و پس از آن در دانشگاه، منجر به پرورش افراد در تراز انقلاب اسلامی خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه با دوری از بخشینگری و جزیرهای عمل کردن می توانیم افرادی مومن و متعهد تربیت کنیم، ادامه داد: باید نسل جوان و آیندهساز کشور را بر مبنای اصول اسلامی پرورش داده و افرادی با روحیه استکبارستیزی تربیت کنیم.
محمدی سپس با بیان اینکه کودکستانها باید فراتر از ارائه خدمت به کودکان کار کنند، گفت: کودکستان در واقع یک مرکز فرهنگی آموزشی است که باید در حوزه تربیتی ورود کرده و در جهت شناسایی و شکوفایی استعدادهای کودکان برنامه داشته باشد.
محمدی با بیان اینکه کودکستانها باید برای بالا بردن روحیه تاب آوری کودکان از سنین کودکی برنامه داشته باشند، گفت: باید جامعهای تربیت کنیم که در برابر سختیها و مشکلات تاب آوری بالایی داشته باشد.
وی در ادامه از مربیان کودکستانها خواست تا به کودکان روحیه کار گروهی و تیمی بیاموزند.
وی با بیان اینکه مربیان کودکستانها باید یک الگوی مثبت در همه ابعاد برای دانشآموزان باشند، گفت: مربیان کودکستانها باید در راه رفتن، حرف زدن، نوع پوشش و برخورد و ... شانیت معلم را داشته باشند.
در ادامه این همایش موسسان و مربیان کودکستانهای برتر کرمانشاه تجلیل شدند.
استان کرمانشاه 716 کودکستان فعال دارد که 494 کودکستان دارای مجوز از آموزش و پرورش بوده که بصورت ضمیمه در مدارس دولتی، غیردولتی و مستقل مشغول به فعالیت هستند و 222 کودکستان دیگر دارای مجوز از بهزیستی هستند که در قالب مهدکودک و پیش دبستانی فعالیت دارند.
همچنین در مدارس روستایی و عشایری استان کرمانشاه کلیه نوآموزان پنج تا شش سال بصورت رایگان در کلاسهای روستایی چندپایه بصورت ضمیمه توسط معلمان آموزشهای لازم را میبینند.
انتهای پیام