مهدی ابراهیمی در گفتوگو با ایسنا گفت: فعالیت جهاد دانشگاهی در شهرستان قاینات از ۱۲ مردادماه ۹۸ با هدف توسعه فعالیتهای پژوهشی، آموزشی و فرهنگی آغاز شد.
وی با اشاره به اهمیت ارائه خدمات جهاد دانشگاهی در این شهرستان اظهار کرد: راهاندازی مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت، مرکز فرهنگی، هنری و گردشگری بزرگمهر و برگزاری برنامههای فرهنگی شامل مسابقات کتابخوانی و شاهنامه خوانی بخشی از اقدامات صورت گرفته توسط جهاد دانشگاهی در قاینات بوده است.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به برگزاری بیش از ۴۰ عنوان دوره آموزشی در مرکز آموزش کوتاه مدت قاین افزود: انعقاد قراردادهای آموزشی با شرکتها و آموزش بیش از ۲۹۰۰ نفر از دیگر اقدامات انجام شده جهاددانشگاهی در شهرستان است.
ابراهیمی با اشاره به فعالیت بانک خون بند ناف در این شهرستان یادآور شد: در این مدت حدود ۳۰ نمونه خون بند ناف از شهرستان در بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی ذخیره شده است.
وی با اشاره به اهمیت گسترش فعالیتهای جهاددانشگاهی در شهرستان قائنات افزود: با مساعدت و همراهی مردم، مسئولان و خیرین شهرستان در بهمن ۱۴۰۰ آزمایشگاه تشخیص طبی جهاد دانشگاهی با هدف ارائه خدمات تخصصی با تعرفه نهاد عمومی به مردم منطقه و ایجاد بستری برای توسعه خدمات پزشکی مورد نیاز با همکاری مراکز برجسته ملی و بین المللی از جمله سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی، پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی و پژوهشگاه ابن سینا جهاد دانشگاهی راه اندازی شد.
سرپرست جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به ایجاد اشتغال بیش از ۸ نفر به صورت مستقیم در قالب مراکز فعال در قاین، یادآور شد: در مدت ۱۰ ماه از راه اندازی آزمایشگاه تشخیص طبی جهاددانشگاهی، بیش از ۸۰۰۰ نفر از خدمات آزمایشگاه بهره مند شدند.
انتهای پیام