محمد عقیقی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این طرح طی سال گذشته نیز در یک هزار و ۹۲ مدرسه اجرایی شد.
وی با اشاره به اینکه در این استان اولین خانه یاری گران زندگی راه اندازی شده است، گفت: به دنبال آن هستیم تا دومین خانه یاری گران زندگی نیز در اسفراین راه اندازی شود.
عقیقی افزود: اجرای طرح هایی همچون استفاده از زبان هنر برای آگاهی دانش آموزان با مخاطرات مواد مخدر از جمله اقداماتی است که در مدارس استان اجرایی شده است.
وی با اشاره به اجرای جشنواره نوجوان سالم بیان کرد: طی اجرای این طرح، ۸ هزار اثر جذب شد که از این تعداد اثر، خراسان شمالی توانست ۸ مقام برتر کشوری را کسب کند.
این مقام مسئول تصریح کرد: برگزاری جلسات توانمندسازی در مقابل مواد مخدر برای خانواده، دانش آموزان و معلمان یکی دیگر از طرح هایی است که در مدارس خراسان شمالی برگزار می شود.
ناآشنا بودن دانش آموزان با مواد مخدر از علل گرایش آن ها به سوی این مواد است؛ حس کنجکاوی و لذت جویی از دیگر عواملی است که سبب می شود تا دانش آموزان به سوی مصرف مواد مخدر سوق یابند.
نکته مهم و قابل توجه دیگری که در تعدادی از دانش آموزان به چشم می خورد این است که متاسفانه تعدادی از آن ها مهارت «نه گفتن» را یاد ندارند و از سوی دیگر با مهارت های زندگی نیز آشنایی ندارند.
میانگین شیوع مصرف مواد مخدر در قشر دانش آموزی در کشور ۲.۱ درصد است که این رقم در خراسان شمالی عدد ۱.۷ درصد است.
انتهای پیام