به گزارش ایسنا به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، سومین جلسه بزرگداشت ۹ دی در دفتر مرکزی این شورا برگزار شد و رئیس ستاد مرکزی ۹ دی در ابتدای جلسه با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) و گرامیداشت یاد و خاطر ، مرحوم رستم قاسمی به عنوان فردی که «نقش مهمی در پیشبرد اهداف انقلاب و مقابله با تحریم های اقتصادی داشت»، گفت: هدف اصلی از برگزاری برنامه های بزرگداشت حماسه ۹ دی، تلاش در جهت روشنگری و تحقق جهاد تبیین است و انتظار مقام معظم رهبری نیز پرداختن به این امر مهم در جامعه است.
نائینی گفت: از جمله اقدامات و برنامهریزیهای صورت گرفته در جلسات ستاد مرکزی یوم الله ۹دی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان خادمین صدیق مردم عزیز و ولایتمدار، تعیین شعار محوری تحت عنوان «حماسه نهم دی؛ میثاق مردم با رهبری؛ مقابله با جنگ ترکیبی دشمن» است.
وی با اشاره به برگزاری یکهفته برنامههای بصیرتی و تبیینی به مناسبت یوم الله ۹دی در سراسرکشور، گفت: در تمام مراکز استانها و شهرستانها در روز هشتم و نهم دیماه ۱۴۰۱ اجتماع اصلی ویژه مراسم بزرگداشت حماسه ماندگار یوم الله نهم دی برگزار میشود.
وی با اشاره به زمان برگزاری مراسم تهران، گفت: این مراسم در تهران عصر پنجشنبه ۸دیماه ۱۴۰۱ در میدان آئینی امام حسین علیه السلام با حضور مردم فهیم و بصیر برگزار میشود.
رئیس ستاد بزرگداشت ۹ دی در ادامه با قرائت بخشهایی از بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص ضرورت و اهمیت جهاد تبیین گفت: ایشان جهاد تبیین را جهاد عظیم این روزگار توصیف کرده و فرمودند، مردم و جوانان ما امروز باید حرف های متقن و مستند بشنوند. جلسات تبیین باید عمومی و فراگیر شود و معرفت دینی و بصیرت سیاسی باید افزایش پیدا کند.
وی با اشاره به اینکه «امروز باید به مساله تبیین و روشنگری، بیش از پیش اهمیت داده شود»، خاطرنشان کرد: هیچ روزی به اندازه امروز ، نیازمند امیدآفرینی در جامعه و در میان مردم و به ویژه جوانان نبوده ایم و امید به آینده را باید با روشهای نوین و حرفه ای بازتولید کنیم.
وی تصریح کرد: عمل انقلابی به معنای امید داشتن و مهارت تولید امید در جامعه است و این کار نیازمند برنامهریزی مؤثر، روشنگری و تولید محتوای تبیینی در حوزه رسانه و گرهگشایی در عمل است تا بتوانیم ناممکنها را ممکن ساخته و اعتماد و امید را در جامعه افزایش دهیم.
نائینی یادآور شد: ما از حماسه ۹ دی درسهای زیادی گرفتیم و اگر نیاز به تکرار حماسههایی چون حماسه ۹ دی باشد، ملت ایران در زمان نیاز و در لحظه، این حماسه را تکرار میکند اما جنس بزرگداشت این حماسه و برنامههای آن از جنس تبیین است و باید بر روح این مراسم و برنامههای آن حاکم باشد. از فرصت حماسه یوم الله ۹دی باید در جهت ارسال پیامهای امیدبخش در داخل کشور که نتیجه آن، همگرایی و تقویت انسجام ملی باشد، استفاده کنیم چرا که دشمن به دنبال بی ثبات سازی و تکرار تجربه شوم خود در سایر کشورهاست که به لطف خدا و هوشیاری مردم شکست خواهد خورد.
وی افزود: دشمن دست از خصومت بر نمی دارد و با استفاده از تجربیات گذشته، اقدام به طراحی و برنامهریزیهای جدیدی میکند. بنابراین هر چه بصیرت و هوشیاری جامعه افزایش پیدا کند، سریعتر میتوانیم از این مشکلات و چالشها عبور کنیم. دشمن در فتنه ۸۸ ، هویت انقلاب اسلامی را هدف قرار داد و در لباس حق، به جنگ با انقلاب اسلامی آمد. ولی با پشتوانه مردمی و خروش مردم در ۹ دی مواجه شد و باطل السحر توطئه دشمن شد.
انتهای پیام