غلامعلی حمیدی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سه طرح از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان طرح اثرگذار در ارزشیابی دانشگاههای علوم پزشکی مورد تأیید قرار گرفته است که تولید کیتهای تشخیصی ناهنجاریهای مورفولوژیکی و شکستگیهای DNA و ارزیابی زنده بودن سلولهای اسپرم در نمونه سمن از جمله آنها است.
وی تصریح کرد: طراحی و ارزیابی سیستم تصمیمیار آموزش تجویز آنتیبیوتیک برای عفونتهای حاد تنفسی و همچنین طراحی نرمافزار آموزش ونتیلاتور در تلفن همراه و بررسی تأثیر آن بر دانش و مهارت تفسیر تهویه مکانیکی در پرستاران بخشهای مراقبت ویژه از جمله این طرحهای اثرگذار است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: سمیه راشکی دکترای میکروبیولوژی، مهدیه محمدزاده دکترای بهداشت محیط و محمدجواد غضنفری کارشناسی ارشد پرستاری موفق به کسب امتیاز حد نصاب پژوهشگر برجسته در سال جاری شدند.
وی اظهار کرد: حامد میرزایی، پژوهشگر میانرشتهای دانشگاه علوم پزشکی کاشان است که به عنوان دانشمند یک درصد برتر جهان توسط مؤسسه «آی اس آی» در سال ۲۰۲۲ معرفی شده است.
حمیدی افزود: چاپ بیش از ۵۰۰ عنوان مقاله در مجلات دارای نمایههای بینالمللی، ارائه بیش از ۳۰۰ خلاصه مقاله در کنگرههای ملی و بینالمللی و چاپ بیش از ۵۰ مقاله با همکاریهای بینالمللی از جمله فعالیتهای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی یک سال گذشته بوده است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: ۱۹۴ طرح پژوهشی طی یک سال گذشته در این واحد دانشگاهی انجام شد که ۱۷ میلیارد هزینه به دنبال داشته است.
وی تأکید کرد: تقویت مرکز رشد فناوری سلامت، یکی از اولویتهای نخست این دانشگاه است که در حال حاضر این مرکز با ۱۵ واحد فناور و با تولید ۸ محصول استراتژیک از ظرفیت بسیار بالایی برای استقرار فناوران برخوردار است.
حمیدی گفت: ساختمان جدید مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و آزمایشگاه جامع تحقیقات با بهرهمندی از دستگاههای به روز و جدید و اعضای هیات علمی پژوهشیِ متخصص، آماده همکاری برای انجام آزمایشهای تخصصی- پژوهشی است.
انتهای پیام