به گزارش ایسنا، میراث صنعتی اندیمشک علاوه بر قدمت، صنعت فعالی را هم به دنبال خود در کشور به وجود آورده است.
براساس اعلام میراث فرهنگی اندیمشک، منازل مسکونی راه آهن با شماره ۴۳۳ و سوله راه آهن با شماره ۲۳۶۸۲ اسفند سال گذشته ثبت ملی شدند و حکم آنها در سال جاری در فهرست آثار ملی و تاریخی به اداره میراث فرهنگی ابلاغ شد.
مسیر راهآهن اندیمشک به عنوان بخشی از مسیر راهآهن سراسری ایران که به عنوان یکی از پروندههای پیشنهادی ایران جهت ثبت در فهرست میراث جهانی به یونسکو ارسال شده تاریخ پرفراز و نشیبی را طی کرد.
ایستگاه راه آهن اندیمشک که تا دی ١٣١٦ صالحآباد نام داشت چهلویکمین ایستگاه راه آهن سراسری در شمارش از ایستگاه تهران به سمت جنوب است.
اندیمشک عمده توسعه خود در سده اخیر را از راه آهن گرفته و از این جهت ریل شهر ایران یعنی شهری که شکلگیری آن در دوران نوین بر اساس عبور ریل و راه آهن است لقب گرفته است.
لایحه احداث راهآهن سراسری ایران در چهارم اسفند ۱۳۰۵ به تصویب نمایندگان مجلس شورای ملی رسید و یک سال پس از آن احداث این مسیر ۱۳۹۴ کیلومتری آغاز شد. در ۲۳ مهر ۱۳۰۶ اولین کلنگ ساختمان راهآهن سراسری در تهران (محل کنونی ایستگاه تهران) به زمین زده شد و از همان زمان به طور رسمی ساختمان راهآهن از سه نقطه جنوب و مرکز و شمال آغاز شد.
انتهای پیام